Den här instruktionsvideon visar hur du kan bygga ett matsmältningssystem med hjälp av grafen. Du behöver inte börja från noll. Det blir alltså lättare att skapa något flashigt och intressant för att kommunicera din forskning, på kortare tid. Vi förvandlar forskare till designers för att öka deras genomslagskraft!

Lär dig i den här videohandledningen nedan hur du skapar matsmältningssystemets vetenskapliga illustration i Tänk på grafen.

 

Det är mycket enkelt att använda infographic maker, vilket du kan se i vår instruktionsvideo.

Välj de bästa illustrationerna från ditt område, ändra färger och bakgrund och sedan är det klart! Handledningsvideon innehåller visuella tips som hjälper dig att använda färger, illustrationer och diagram för att omvandla dina data till visuella bilder som berättar en tydlig historia.

Så om du är prenumerant går du bara till till vårt galleri och välj den mall som passar dig bäst. Du kan också välja en mall i din arbetsyta. På så sätt kan du prova olika stilar och välja din favorit.
Om du inte är prenumerant kan du använda mallarna som inspiration till ditt skapande eller investera några dollar för att få tillgång till alla funktioner i grafen.

Därför är tanken med plattformen att du kan ha total autonomi för att bättre kunna kommunicera din forskning. Varje centimeter av bilden kommer alltså att ha den nödvändiga informationen.

Och om du inte kan titta på hela videon just nu, oroa dig inte! Vi har separerat de viktigaste tipsen nedan:

bygga ett matsmältningssystem del 1 Att bygga ett matsmältningssystem del 2

   Att bygga ett matsmältningssystem del 3att bygga ett matsmältningssystem del 4

Att bygga ett matsmältningssystem del 5   

Mind the Graph är en onlineplattform för att skapa vetenskaplig infografik, presentationer och grafiska sammanfattningar. Läs mer om hur du använder plattformen för att kommunicera din vetenskapliga forskning.

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar