Acest tutorial video arată cum puteți construi un sistem digestiv în minte graficul. Nu va trebui să începeți de la zero. Astfel, va fi mai ușor să creați ceva aspectuos și interesant pentru a vă comunica cercetările, cheltuind mai puțin timp. Noi transformăm oamenii de știință în designeri pentru a le crește impactul!

Aflați în acest tutorial video de mai jos, cum să creați ilustrația științifică a sistemului digestiv în Atenție la grafic.

 

Este foarte simplu să folosești infograficul, după cum poți vedea în tutorialul nostru video.

Alege cele mai bune ilustrații din domeniul tău, schimbă culorile și fundalul și gata! Tutorialul video conține sfaturi vizuale pentru a vă ajuta să folosiți culori, ilustrații și diagrame pentru a transforma datele dvs. în imagini care să spună o poveste clară.

Deci, dacă sunteți abonat, mergeți la la galeria noastră și alegeți cel mai bun șablon pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți selecta un șablon în interiorul spațiului dvs. de lucru. În acest fel, puteți încerca diferite stiluri și să vă alegeți preferatul.
Dacă nu ești abonat, poți folosi șabloanele ca sursă de inspirație pentru creația ta sau poți investi câțiva dolari pentru a avea acces la toate funcțiile grafice.

Prin urmare, ideea platformei este că puteți avea o autonomie totală pentru a vă putea comunica mai bine cercetările. Astfel, fiecare centimetru al imaginii va avea informațiile necesare.

Și dacă nu puteți viziona întregul videoclip chiar acum, nu vă faceți griji! Am separat principalele sfaturi mai jos:

construirea unui sistem digestiv partea 1 construirea unui sistem digestiv partea 2

   construirea unui sistem digestiv partea 3construirea unui sistem digestiv partea 4

construirea unui sistem digestiv partea 5   

Mind the Graph este o platformă online pentru crearea de infografice științifice, prezentări și rezumate grafice. Aflați mai multe despre utilizarea platformei pentru a vă comunica cercetările științifice.

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane