Le oferim șabloane utilizatorilor noștri, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să pornească de la o pânză albă. Este cel mai bun mod de a economisi timp și de a crea ceva atrăgător.

Este foarte simplu să folosiți un șablon grafic abstract. Dacă sunteți abonat, trebuie doar du-te la galeria noastră și alegeți cel mai bun șablon pentru dvs., faceți clic pe el și începeți să creați infograficul. De asemenea, puteți selecta un șablon în interiorul spațiului dvs. de lucru. În acest fel, puteți încerca diferite stiluri și să vă selectați preferatul. Dacă nu sunteți abonat, puteți folosi șabloanele ca sursă de inspirație pentru creația dvs. sau puteți investi câțiva dolari pentru a avea acces la toate caracteristicile grafice.

Aflați în tutorialul video de mai jos cum să creați un infografic în Mind the Graph. Subiectul săptămânii este... ghiciți ce... anatomia coronavirusului Covid-19. Nu ne putem sătura de acest subiect, nu-i așa?

-> Pentru a începe să folosiți Mind the Graph cu infograficul coronavirus Covid-19 prezentat în tutorialul video, faceți clic aici <-

Infecția cu Coronavirus Covid-19

Dacă v-a plăcut videoclipul, accesați Mind the Graph Canal Youtube pentru actualizări săptămânale.

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane