Denne instruktionsvideo viser, hvordan du kan bygge et fordøjelsessystem ved at tænke på grafen. Du behøver ikke at starte helt fra bunden. Dermed bliver det lettere at skabe noget prangende og interessant til at kommunikere din forskning og bruge mindre tid. Vi gør forskere til designere for at øge deres gennemslagskraft!

Lær i denne videovejledning nedenfor, hvordan du skaber en videnskabelig illustration af fordøjelsessystemet i Pas på grafen.

 

Det er meget enkelt at bruge infographic maker, som du kan se i vores vejledningsvideo.

Vælg de bedste illustrationer fra dit felt, skift farver og baggrund, og så er det klaret! Vejledningsvideoen har visuelle tips, der hjælper dig med at bruge farver, illustrationer og diagrammer til at forvandle dine data til visuelle billeder, der fortæller en klar historie.

Så hvis du er abonnent, skal du bare gå til til vores galleri og vælge den bedste skabelon til dig. Du kan også vælge en skabelon i dit arbejdsområde. På den måde kan du prøve forskellige stilarter og vælge din favorit.
Hvis du ikke er abonnent, kan du bruge skabelonerne som inspiration til din kreation eller investere et par dollars for at få adgang til alle grafens funktioner.

Derfor er ideen med platformen, at du kan få total autonomi til bedre at kunne kommunikere din forskning. Således vil hver tomme af billedet have den nødvendige information.

Og hvis du ikke kan se hele videoen lige nu, skal du ikke bekymre dig! Vi har delt de vigtigste tips op nedenfor:

opbygning af et fordøjelsessystem del 1 opbygning af et fordøjelsessystem del 2

   opbygning af et fordøjelsessystem del 3opbygning af et fordøjelsessystem del 4

opbygning af et fordøjelsessystem del 5   

Mind the Graph er en online platform til at skabe videnskabelige infografikker, præsentationer og grafiske abstracts. Læs mere om, hvordan du bruger platformen til at kommunikere din videnskabelige forskning.

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner