Kako predstavljate kirurške posege v svojih predavanjih in predstavitvah? Ni vedno lahko pritegniti pozornost naših učencev in predstaviti zanimiv in informativen razred. Vizualna vsebina je odlično orodje za pomoč pri tem procesu. Ustvariti morate privlačne diapozitive, ki poudarijo glavne informacije in pritegnejo pozornost občinstva. Vendar je težko najti dobre slike za razlago znanstvenih in medicinskih postopkov. Še več, včasih morate prikazati tudi ostre postopke, kot so operacije. V teh primerih lahko prave slike z veliko krvi in prerezanimi telesi zmedejo občinstvo. Zato lahko uporabite medicinske ilustracije, da ublažite učinek takih prizorov in bolje pojasnite podrobnosti postopka.

Atraktivne ilustracije so privlačne in jih je lažje razumeti že na prvi pogled.

Oglejte si na primer te predloge, ki prikazujejo tehnike vbrizgavanja in postopek kirurškega vozla:

predogled_79010

predogled_79004

Vse te predloge so na voljo na spletni platformi Mind the Graph, ki zdravnikom in znanstvenikom omogoča izboljšanje znanstvene komunikacije in ustvarjanje veliki znanstveni plakati. Imamo knjižnico s tisoči medicinskih ilustracij, zato lahko predstavitve za pouk pripravite z natančnimi in privlačnimi ilustracijami.

Kako lahko pridobim potrebne medicinske ilustracije, če želim prikazati določen kirurški poseg?

Samo vprašajte! Večina naših ilustracij temelji na prošnjah naše naročnike. Če ste naročnik programa mind the graph, nam pišite in pošljite sliko za referenco (lahko tudi prostoročno skico) in naredili jo bomo za vas.

Oglejte si te predloge medicinskih postopkov:

predogled_79012

predogled_79003

kirurgija_medicina

Če še niste uporabnik programa mind the graph in želite izboljšati svoje razrede, začnite uporabljati program mind the graph:

start_get

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge