Hvordan præsenterer du kirurgiske procedurer i din undervisning og ved præsentationer? Det er ikke altid nemt at fange de studerendes opmærksomhed og give en interessant og informativ klasse. Visuelt indhold er et godt værktøj til at hjælpe i denne proces. Du skal skabe attraktive slides, der fremhæver de vigtigste oplysninger og fanger dit publikums opmærksomhed. Men det er svært at finde gode billeder til at forklare de videnskabelige og medicinske procedurer. Nogle gange har du endda brug for at vise barske procedurer som operationer. I disse tilfælde kan virkelige billeder med en masse blod og opdelte kroppe forvirre publikum. Så du kan bruge medicinske illustrationer til at udjævne virkningen af sådanne scener og bedre forklare procedurens detaljer.

Attraktive illustrationer er iøjnefaldende og lettere at forstå ved første øjekast.

Se f.eks. disse skabeloner, der viser injektionsteknikker, og hvordan man laver kirurgens knudeprocedure:

preview_79010

preview_79004

Alle disse skabeloner er tilgængelige på Mind the Graph, en online platform, der giver læger og forskere mulighed for at forbedre videnskabelig kommunikation og skabe Store videnskabelige plakater. Vi har et bibliotek med tusindvis af medicinske illustrationer, så du kan lave dine præsentationer til undervisningen ved hjælp af præcise og attraktive illustrationer.

Jeg har brug for at vise et specifikt kirurgisk indgreb, så hvordan kan jeg få de medicinske illustrationer, jeg har brug for?

Bare spørg! De fleste af vores illustrationer er baseret på forespørgsler fra vores abonnenter. Hvis du er mind the graph-abonnent, så skriv til os og send et billede som reference (det kan være en frihåndsskitse), så laver vi det for dig.

Se på disse skabeloner til medicinske procedurer:

preview_79012

preview_79003

kirurgi_medicin

Hvis du endnu ikke bruger mind the graph og gerne vil forbedre din undervisning, kan du begynde at bruge mind the graph nu:

start_get

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner