Wetenschappers staan bekend om hun slecht gemaakte presentaties en posters. Onze diploma's leren ons echter niet om wetenschap mooi en eenvoudig te maken. Integendeel, onze wetenschappelijke reis leert ons ingewikkelde woorden en moeilijke technieken die alleen door wetenschap geïnstrueerde mensen zouden begrijpen. Bovendien zijn er onder alle online beschikbare hulpmiddelen slechts enkele die als wetenschappelijke hulpmiddelen worden beschouwd.

Mind the Graph is de eerste tool van wetenschappers voor wetenschappers die geeft om een werkruimte waar iedereen kan inloggen en zijn eigen wetenschappelijke presentatie kan bouwen. Hoewel we veel gratis cijfers online hebben en tools die ons helpen bij het maken van een presentatie, is Mind the Graph de eerste die beide op een slimme manier combineert.voortplantingsstructuur van een bloemEen van de leukste aspecten van Mind the Graph is de vrijheid van de gebruiker om zelf illustraties te bouwen en samen te stellen. Op Mind the Graph kun je bijvoorbeeld je eigen voortplantingsstructuur van een bloem bouwen. In dezelfde lijn van denken, hebben we dierlijke en plantaardige cellen illustraties die de gebruiker in staat stelt om alle organellen te zetten zoals ze willen. Mind the Graph is altijd innovatief en probeert te begrijpen wat een onderzoeker wil doen met wetenschappelijke illustraties.

De mogelijkheid om de voortplantingsstructuur van een bloem samen te stellen en de verschillende delen ervan te belichten, is volgens ons een slimme manier om onderzoekers in staat te stellen hun eigen werk te communiceren.

Voortplantingsstructuur van een bloem

Daarnaast breiden we onze illustratiebibliotheek voortdurend uit. Op Mind the Graph kunnen wetenschappers meer dan 3000 wetenschappelijke illustraties vinden, gratis en aanpasbaar aan de behoeften van de gebruiker. Als u op zoek bent naar een specifieke illustratie en ze zijn niet beschikbaar, gewoon inschrijven als een Premium gebruiker en vraag zoveel illustraties als u wilt via onze on demand service.

Voortplantingsstructuur van een bloem

Mind the Graph wil wetenschappers mondiger maken en hen helpen de wetenschapscommunicatie te verbeteren. Als je je eigen voortplantingsstructuur van een bloem kunt bouwen, stel je dan eens voor wat je nog meer kunt doen! Begin nu en alle voordelen krijgen van ons platform!

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen