Tutkijat tunnetaan huonosti tehdyistä esityksistä ja julisteet. Kuitenkin, meidän tutkinnot eivät opeta meitä tekemään tiede kaunis ja yksinkertainen. Päinvastoin, meidän tieteellinen matka opettaa meille monimutkaisia sanoja ja vaikeita tekniikoita, joita vain tieteestä perillä olevat ihmiset ymmärtäisivät. Lisäksi kaikkien verkossa saatavilla olevien työkalujen joukossa on vain muutama tieteelliseksi katsottu työkalu.

Mind the Graph on ensimmäinen työkalu tiedemiehiltä tiedemiehille, joka välittää siitä, että on olemassa työtila, johon kuka tahansa voi kirjautua ja rakentaa oman työympäristönsä. tieteellinen esitys. Vaikka meillä on monia vapaita luvut verkossa ja työkaluja, jotka auttavat meitä tekemään esityksen, Mind the Kaavio on ensimmäinen, joka yhdistää molemmat fiksulla tavalla.kukan lisääntymisrakenneYksi Mind the Graph:n parhaista puolista on käyttäjän vapaus rakentaa ja koota kuvituksia. Esimerkiksi Mind the Graph:ssä voit rakentaa oman kukan jäljennösrakenteen. Samaan tapaan meillä on eläinten ja kasvien solut kuvituksia, joiden avulla käyttäjä voi laittaa kaikki organellit haluamallaan tavalla. Mind the Graph innovoi aina ja yrittää ymmärtää, mitä tutkija haluaisi tehdä. tieteelliset kuvitukset.

Mahdollisuus koota yhteen kukan lisääntymisrakenne ja korostaa sen eri osia on mielestämme ovela tapa antaa tutkijoille mahdollisuus kertoa omasta työstään.

Kukan lisääntymisrakenne

Tämän lisäksi kartutamme jatkuvasti kuvituskirjastoamme. Mind the Graph:ssä tutkijat voivat löytää yli 3000 tieteellistä kuvitusta, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi ja muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Jos etsit tiettyä kuvitusta, eikä sitä ole saatavilla, voit tilata Premium-käyttäjän tilauksen ja pyydä niin monta kuvaa kuin haluat tilauspalvelumme kautta.

Kukan lisääntymisrakenne

Mind the Graph on huolissaan tutkijoiden vaikutusmahdollisuuksien lisäämisestä ja heidän auttamisestaan tieteen kehittämisessä. viestintä. Jos pystyt rakentamaan oman kukan lisääntymisrakenteen, kuvittele, mitä muuta voit tehdä! Aloita nyt ja saada kaikki edut alustamme!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit