Αρκετά συχνά οι επιστήμονες και οι ερευνητές χρειάζονται ένα χεράκι για να φτιάξουν γραφικές περιλήψεις. Ορισμένοι από αυτούς αναζητούν επαγγελματίες σχεδιαστές, άλλοι - οι πιο αυτόνομοι - βρίσκουν το Mind the Graph.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι πώς λειτουργεί το Mind the Graph.

Έτσι, αποφασίσαμε να σας εξηγήσουμε σε 3 βήματα πώς μπορείτε να φτιάξετε τις γραφικές περιλήψεις σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας!

ΒΗΜΑ 1. Απλοποιήστε την έρευνά σας

Πρέπει να συντάξετε μια γραπτή περίληψη της έρευνάς σας προκειμένου να δημοσιεύσετε, σωστά; Με την ίδια λογική, προσπαθήστε να μετατρέψετε τις λέξεις αυτής της περίληψης σε εικόνες. Οι γραφικές περιλήψεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας οπτικός τρόπος για να εξηγήσετε την έρευνά σας.

Αν δεν αισθάνεστε πολύ σίγουροι γι' αυτό ή απλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικές αναρτήσεις που θα σας βοηθήσουν:

Γραφικές περιλήψεις: είστε 3 βήματα μακριά από τη δημιουργία τους

ΒΗΜΑ 2. Εγγραφείτε στο Mind the Graph

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοσή μας για να καταλάβετε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα. Ωστόσο, τα ωραία πράγματα, όπως η δημιουργία μιας πλήρους παρουσίασης και η υποβολή αιτήματος για νέες εικονογραφήσεις, είναι μόνο για τους συνδρομητές.  

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι εκτός από την πληρωμή της συνδρομής, πρέπει να πληρώσουν και ένα επιπλέον ποσό για να ζητήσουν νέες απεικονίσεις.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ. Όλοι οι συνδρομητές μπορούν να ζητήσουν όσες και όσες νέες εικονογραφήσεις επιθυμούν για όσο διαρκεί η συνδρομή τους.

Θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα αιτήματα που λαμβάνουμε από τους χρήστες μας;

Γραφικές περιλήψεις: είστε 3 βήματα μακριά από τη δημιουργία τους

ΒΗΜΑ 3. Φτιάξτε τις γραφικές περιλήψεις σας!

Μόλις καταλάβετε τη ροή των πληροφοριών που θα έχουν οι γραφικές περιλήψεις σας και βρείτε το δρόμο σας γύρω από την πλατφόρμα Mind the Graph, είστε έτοιμοι!

Μπορείτε να ξεκινήσετε απλά και να προσθέσετε νέα στοιχεία καθώς αισθάνεστε πιο άνετα. Εδώ είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα δημιουργίας που έγινε από έναν από τους χρήστες μας αφού ζήτησε νέες εικονογραφήσεις:

Γραφικές περιλήψεις: είστε 3 βήματα μακριά από τη δημιουργία τους

Είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε; Ακολουθήστε αυτά τα τρία βήματα και δείτε το αποτέλεσμα. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα εργαστούμε για αυτό!Γραφικές περιλήψεις: είστε 3 βήματα μακριά από τη δημιουργία τους

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα