Hodgkin-Huxley-modellens kredsløbsrepræsentation af den neuronale membran er stolt skabt ved hjælp af Mind the Graph.

Elektromagnetiske felter omkring neuroner spiller en rolle i fysiologiske og patologiske processer, herunder celle-til-neuron-kommunikation.

Jasmina Isakovic og kolleger (2018) rapporterer, at neuroinflammation er et af de centrale elementer i de fleste patologiske processer i nervevævet.

En ny model af aktionspotentialets udbredelse gennem aksial og longitudinal strømning kvantificerer og beskriver præcist arten af tidsvarierende elektromagnetiske felter, der genereres omkring neuroner.

De foreslår, at der findes et tidsvarierende inhomogent elektromagnetisk felt omkring aksoner, som skyldes variationen i strømflowet.

Forskningen omfattede 4 mus med slagtilfælde.

Kontroller Originalartikel her.

Grafiske oversigter drevet af Mind the Graph

Fremstillet med Mind the Graph

Forfatteren anvendte Mind the Graph-illustrationerne til at forklare processen med inhomogene elektromagnetiske felter i nervesystemet.

Fremstillet med Mind the Graph

Da alle større processer i nervesystemet afhænger af interaktioner mellem celler og nervefibre, brugte han infografik til at forklare hvert trin i detaljer.

Fremstillet med Mind the Graph

Nogle af forfatternes resultater kan underbygge tidligere arbejde på området: "Det teoretiske grundlag for vores nye model kan findes i værker af Kirschiving et al og Nordenstrom et al.

I deres artikel med titlen "Magnetite biomagnetization in the human brain" beskrev Kirschivink et al, at "hvide blodlegemer i hele CNS opfører sig som magnetiske mikropartikler i plasma"," argumenterede Isakovic.

Artiklernes effekt og ydeevne

Vi kan analysere med Altmetric data, at denne artikels online opmærksomhedsscore er højere end 68% af alle andre artikler af samme alder i Scientific Reports.

Brug kraften i infografik til også at booste din artikel. Prøv Mind the Graph!

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner