Hodgkin-Huxleyn mallin mukainen hermosolukalvon virtapiirin esitys, joka on ylpeästi luotu Mind the Graph:n avulla.

Neuronien ympärillä olevilla sähkömagneettisilla kentillä on merkitystä fysiologisissa ja patologisissa prosesseissa, mukaan lukien solujen välinen viestintä.

Jasmina Isakovic ja kollegat (2018) raportoivat, että neuroinflammaatio on yksi keskeisistä tekijöistä useimmissa hermokudoksen patologisissa prosesseissa.

Uusi malli toimintapotentiaalin etenemisestä aksiaalisen ja pitkittäisen virran virtauksen kautta määrittää ja kuvaa tarkasti neuronien ympärillä syntyvien ajassa vaihtelevien sähkömagneettisten kenttien luonnetta.

He esittävät, että aksonien ympärillä on ajassa vaihteleva epähomogeeninen sähkömagneettinen kenttä, joka johtuu virran virtauksen vaihtelusta.

Tutkimukseen osallistui 4 hiirtä, joilla oli aivohalvaus.

Tarkista alkuperäinen artikkeli täällä.

Mind the Graph:n käyttämät graafiset tiivistelmät

Valmistettu Mind the Graph

Kirjoittaja sovelsi Mind the Graph-kuvauksia selittääkseen inhomogeenisten sähkömagneettisten kenttien prosessia hermostossa.

Valmistettu Mind the Graph

Koska kaikki hermoston tärkeimmät prosessit riippuvat solujen ja hermosäikeiden välisestä vuorovaikutuksesta, hän selitti jokaisen vaiheen yksityiskohtaisesti infografiikan avulla.

Valmistettu Mind the Graph

Jotkin kirjoittajien tuloksista saattavat vahvistaa aiempaa työtä tällä alalla: "Uuden mallimme teoreettinen perusta löytyy Kirschivingin et al. ja Nordenstromin et al. teoksista.

Kirjoituksessaan "Magnetite biomagnetization in the human brain" Kirschivink et al. kuvaavat, että koko keskushermostossa "valkosolut käyttäytyvät kuin magneettiset mikrohiukkaset plasmassa", Isakovic väittää.".

Paperit Vaikutus ja suorituskyky

Voimme analysoida Altmetric tiedot, joiden mukaan tämän asiakirjan verkkohuomion pistemäärä on korkeampi... kuin 68% kaikista muista samanikäisistä Scientific Reportsin artikkeleista.

Hyödynnä infografiikan voimaa myös artikkelisi tehostamiseen. Kokeile Mind the Graph:tä!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit