I løbet af de sidste to år har der været mange grunde til at vende 180 grader inden for videregående uddannelse. Der er ikke længere balance mellem arbejde og privatliv (hvis der nogensinde har været det), administratorer synes at mangle medfølelse og forståelse, og penge synes at have forrang, så mange inden for området føler sig modløse, sårede og ønsker noget andet. 

Mange forskere siger, at pandemien tvang dem til at revurdere deres karriere og livsstil. Der har været rapporter i hele USA om, at folk inden for alle arbejdsområder er trætte, fordi universiteterne bliver ved med at accelerere opad, men også forventer mere. 

COVID-19 skabte uforudsete vanskeligheder, som man ikke havde forventet før pandemien, herunder håndtering af udbruddet, mangel på personale, udvidelse af ansvarsområder og nedskæring af budgetter. 

Der er en overflod af træthed blandt arbejdstagere, og mange er på udkig efter andre muligheder. Statistiske beviser tyder på, at de videregående uddannelser påvirkes negativt af denne tendens. I denne artikel vil vi undersøge, om akademikere er blevet påvirket af den store opsigelse og hvordan.

Hvad er den store resignation egentlig?

Flere og flere medarbejdere har frivilligt forladt deres arbejde i Den store resignation, som også almindeligvis omtales som Stort stop eller den Stor omrokering. Den store opsigelse blev opfundet af Anthony Klotz. 

Flere kilder siger, at denne tendens begyndte omkring 2020 eller tidligt i 2021, da medarbejdernes opsigelser styrtdykkede efter udbredte arbejdsnedlæggelser forårsaget af COVID-19. I kølvandet på pandemien indså medarbejdere fra flere sektorer, at de ikke var helt tilfredse med deres job. Det var almindeligt, at folk forlod deres job på grund af utilfredsstillende arbejdsmiljøer, arbejdsområder eller manglende harmoni mellem arbejde og privatliv. 

Det er også vigtigt at bemærke, at disse typer af problemer forekommer også i akademiker inden for deres profession. Som et resultat af stigende utilfredshed på tværs af forskellige aspekter af deres jobmiljø, er der også sket en stigning i denne kategori. 

Forståelse af utilfredshed midt i karrieren

Forskere viste sig at være utilfredse med deres job i 2021, da Natur undersøgte tilfredsheden og lønnen blandt forskere (hvoraf næsten to tredjedele er akademikere). Der er en dyb følelse af utilfredshed blandt fagfolk midt i karrieren. 

En person kan blive slidt op af meget andet end frustration eller et udfordrende projekt. Det bliver mere og mere almindeligt for akademikere midt i karrieren at revurdere deres karriereforløb. Forskere midt i karrieren udtrykker i højere grad utilfredshed med deres nuværende position end dem, der er tidligt eller sent i karrieren. 

Mange forskere midt i karrieren udtrykte ekstrem utilfredshed med deres karrieremuligheder som følge af usikkerhed om deres fremtid. 

1 forsker i begyndelsen af sit arbejdsliv og 1 forsker i slutningen af sin karriere havde lignende niveauer af usikkerhed. Forskere midt i karrieren skal ofte håndtere pligter og ansvar, der ligger ud over de laboratoriumsom ikke altid kompenseres godt.

Hovedårsagen til den store opsigelse

Mange talentfulde mennesker løber tør for energi i universitetssystemet, fordi de bliver overvældet af administration og bureaukrati og forsøger at balancere mellem forskning og undervisning og håndtering af forældrerollen. 

Det fremgår tydeligt af undersøgelsen, at professorerne rejser på grund af utilstrækkelig kompensation, for stor arbejdsbyrde, utilstrækkelig støtte, angst, fysisk stress, udbrændthed, giftige arbejdsmiljøer og utilstrækkelig behandling. 

I de sidste to år har akademiet stået over for flere udfordringer, eller rettere sagt er blevet udsat for mange nye. Det er nødvendigt med en praktisk og effektiv løsning på disse reelle problemer. Der er brug for en radikal ændring af de videregående uddannelsesinstitutioner. 

Omlægning er nødvendig. Med andre ord, en handling af medfølelse. Ansvaret for at arbejde hen imod positive forandringer kan ikke lægges på universitetsadministratorernes skuldre alene, det er snarere et kollektivt ansvar.

Forenkl et aspekt af dit arbejde med infografik

Infografik er en fremragende måde at øge din avis' læsertal på, giver op til 27 gange flere citationerså få mest muligt ud af dem. Mind the Graph platformen er det perfekte sted at begynde at skabe i et kontrolleret miljø, der er skabt med forskernes behov i tankerne. 

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner