Много често учените и изследователите се нуждаят от малка помощ, за да направят графични резюмета. Някои от тях търсят професионалисти в областта на дизайна, а други - най-самостоятелните - намират Mind the Graph.

Изглежда обаче, че не всички разбират как работи Mind the Graph.

Затова решихме да ви обясним в три стъпки как можете да си направите графични резюмета, като използвате нашите услуги!

СТЪПКА 1. Опростете проучването си

За да публикувате, трябва да изготвите писмено резюме на изследването си, нали? В същия ред на мисли се опитайте да превърнете думите в резюмето в изображения. Графичните резюмета не са нищо друго, освен визуален начин за обяснение на вашето изследване.

Ако не се чувствате много уверени в това отношение или просто не знаете откъде да започнете, ето няколко публикации, които ще ви помогнат:

Графични резюмета: на 3 крачки сте от създаването на такова

СТЪПКА 2. Абонирайте се за Mind the Graph

Можете да опитате и да използвате нашата безплатна версия, за да разберете как работи платформата. Готините неща обаче, като например създаване на пълна презентация и заявяване на нови илюстрации, са само за абонати.  

Някои хора смятат, че освен абонамента трябва да плащат и допълнителна сума за заявяване на нови илюстрации.

НЕ! НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ПЛАЩАТЕ ПОВЕЧЕ. Всички абонати могат да поискат колкото искат нови илюстрации, докато трае абонаментът им.

Искате ли да разгледате някои от заявките, които получаваме от нашите потребители?

Графични резюмета: на 3 крачки сте от създаването на такова

СТЪПКА 3: Направете графичните си резюмета!

След като разберете какъв ще бъде потокът на информацията във вашите графични резюмета и се ориентирате в платформата Mind the Graph, сте готови!

Можете да започнете просто и да добавяте нови елементи, когато се почувствате по-удобно. Ето един невероятен пример за творение, направено от един от нашите потребители, след като той поиска нови илюстрации:

Графични резюмета: на 3 крачки сте от създаването на такова

Готови ли сте да опитате? Следвайте тези три стъпки и вижте резултата. Ако имате нужда от помощ, просто се свържете с нас и ние ще работим по въпроса!Графични резюмета: на 3 крачки сте от създаването на такова

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони