Če potrebujete znanstvene ilustracije, je tukaj pravo mesto.Za vas imamo dobesedno na tisoče znanstvenih ilustracij, vključno z več temami s področja biologije, znanosti o življenju, zdravstvenih ved in medicine.  

To je zbirka ilustracij, ki so jih nedavno zahtevale stranke, v tem primeru vse, kar je povezano s portretom znanstvenikov. Odlično za zgodovino znanosti in ilustracijo določenih odkritij, v tem primeru za področje infektologije in raziskav koronavirusov.

Oglejte si nekaj primerov znanstvenih ilustracij, ki so že na voljo na Mind the Graph. Tudi če v platformi ne najdete točno tistega, kar potrebujete, poskusite se naročiti na storitev znanstvene ilustracije na zahtevo..

Portreti znanstvenikov

Portret znanstvenikov: Li Wenliang. Sorodne ključne besede za znanstvene ilustracije: znanstvenik, znanost, laboratorij, laboratorij, raziskave, eksperiment, medicina, kemija, biologija, medicina, tehnologija, plašč, zdravnik, moški, znanstveni, ženska, ženska, strokovni, kemik, oprema, moški, lekarna, mikroskop, bolnišnica, farmacevtski, test, delo, ekipa, ljudje, zdravje, izobraževanje, računalnik, biotehnologija, študij, odkritje, oseba, raziskovalec, kemijski, analiza, študent, klinika, zdravstvo, ilustracija, razvoj, asistent, specialist, biokemija, zdravilo, analiziranje, poklic
Portret znanstvenika: pomembni raziskovalci. Glavni: Li Wenliang, infektolog, ki je odkril epidemijo novega koronavirusa na Kitajskem

Želim uporabiti medicinske znanstvene ilustracije iz Mind the Graph. Kako lahko to storim?

Mind the Graph je spletna platforma ki znanstvenikom in učiteljem omogoča, da na privlačen in profesionalen način ustvarijo svoje predstavitve, dokumente in grafične izvlečke. Zato ga lahko brezplačno preizkusite in preverite vse znanstvene ilustracije, ki so na voljo.

Številke lahko kombinirate tudi z oblikami, grafikoni, besedilom in naložite lastne slike ter tako ustvarite celotno predstavitev, grafični izvleček ali znanstveno infografiko. Brezplačni uporabnik ste lahko, dokler želite, vendar boste imeli omejene funkcije.

Z nekaj dolarji na mesec lahko kot naročnik izkusite neomejene funkcije. Poleg tega boste lahko brez dodatnih stroškov zahtevali nove ilustracije. Pravzaprav večina naših ilustracij temelji na zahtevah naših naročnikov.

Znanstvenica Marie Curie
Kliknite sliko Marie Curie, da jo uporabite kot predlogo na Mind the Graph. Lahko jo posodobite in dodate na primer našega prednostnega raziskovalca koronavirusov.

Ali lahko te ilustracije uporabim v svojih publikacijah?

Da. Naš cilj je izboljšati komunikacijo v znanosti ter pomagati znanstvenikom in zdravnikom, da svoje rezultate sporočijo na razumljiv in privlačen način. Svoje stvaritve lahko uporabite v svojih člankih, predavanjih, knjigah, družabnih medijih in karkoli želite. Če ste brezplačni uporabnik, morate v svoji publikaciji ohraniti vodni znak in navesti graf. Če ste naročnik, vam zdaj ni treba navajati naše navedbe (vendar bi bilo super, če bi to storili)!

[Ste pripravljeni začeti? Kliknite tukaj]

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge