Om du behöver vetenskapliga illustrationer är det här rätt ställe, vi har bokstavligen tusentals vetenskapliga illustrationer för dig, inklusive flera ämnen inom biologi, biovetenskap, hälsovetenskap och medicin.  

Detta är en samling illustrationer som nyligen efterfrågats av kunder, i detta fall allt relaterat till forskarporträtt. Perfekt för vetenskapshistoria och för att illustrera vissa upptäckter, i det här fallet området infektions- och coronavirusforskning.

Se några exempel på vetenskapliga illustrationer som redan finns tillgängliga på Mind the Graph. Och även om du inte hittar exakt det du behöver i plattformen, försöka prenumerera för att använda tjänsten för vetenskaplig illustration på begäran.

Porträtt av forskare

Porträtt av vetenskapsmän: Li Wenliang. Relaterade nyckelord för vetenskapliga illustrationer: forskare, vetenskap, laboratorium, labb, forskning, experiment, medicin, kemi, biologi, medicinsk, teknik, rock, läkare, man, vetenskaplig, kvinna, kvinna, professionell, kemist, utrustning, man, apotek, mikroskop, sjukhus, farmaceutisk, test, arbete, team, människor, hälsa, utbildning, dator, bioteknik, studie, upptäckt, person, forskare, kemisk, analys, student, klinik, hälsovård, illustration, utveckling, assistent, specialist, biokemi, läkemedel, analys, ockupation
Forskarporträtt: viktiga forskare. Huvudperson: Li Wenliang, infektionsläkaren som upptäckte den nya coronavirusepidemin i Kina

Jag vill använda medicinska och vetenskapliga illustrationer från Mind the Graph. Hur kan jag göra det?

Mind the Graph är en onlineplattform som gör det möjligt för forskare och lärare att skapa sina egna presentationer, artiklar och grafiska sammanfattningar på ett attraktivt och professionellt sätt. Så du kan prova det gratis och kolla in alla tillgängliga vetenskapliga illustrationer.

Du kan också kombinera figurerna med former, diagram, text och ladda upp egna bilder för att skapa en hel presentation, ett grafiskt abstrakt eller en vetenskaplig infografik. Du kan vara gratisanvändare så länge du vill, men du kommer att ha begränsade funktioner.

Med några få dollar per månad kan du uppleva obegränsade funktioner som abonnent. Dessutom kommer du att kunna begära nya illustrationer utan extra kostnad. Faktum är att de flesta av våra illustrationer baseras på förfrågningar från våra prenumeranter.

Marie curie Forskare
Klicka på Marie Curie-bilden för att använda den som mall på Mind the Graph. Du kan uppdatera för att lägga till vår föredragna coronavirusforskare, till exempel.

Får jag använda dessa illustrationer i mina publikationer?

Ja, det gör vi. Vårt mål är att förbättra kommunikationen inom vetenskapen och hjälpa forskare och läkare att kommunicera sina resultat på ett begripligt och iögonfallande sätt. Du kan använda dina skapelser i dina uppsatser, kurser, böcker, sociala medier och vad du vill. Om du är en gratisanvändare måste du behålla vattenstämpeln och citera grafen i din publikation. Om du är prenumerant behöver du inte citera oss (men det skulle vara bra om du gjorde det)!

[Känner du dig redo att börja? Klicka här]

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar