Hvis du har brug for videnskabelig illustrationer, her er stedet, vi har bogstaveligt talt tusindvis af videnskabelige illustrationer for dig, herunder flere emner inden for biologi, biovidenskab, sundhedsvidenskab og medicin.  

Dette er en samling af illustrationer, som kunder for nylig har bedt om, i dette tilfælde alt relateret til forskerportrætter. Perfekt til Videnskab historie og for at illustrere visse opdagelser, i dette tilfælde inden for infektiologi og coronavirus. forskning.

Se et par eksempler på videnskabelige illustrationer, der allerede er tilgængelige på Mind the Graph. Og selv hvis du ikke finder præcis det, du har brug for, på platformen, Prøv at abonnere på den videnskabelige illustrationstjeneste on demand..

Portrætter af forskere

Portræt af forskere: Li Wenliang. Beslægtede nøgleord for videnskabelige illustrationer: videnskabsmand, videnskab, laboratorium, forskning, eksperiment, medicin, kemi, biologi, medicinsk, teknologi, frakke, læge, mand, videnskabelig, kvinde, kvinde, professionel, kemiker, udstyr, mand, apotek, mikroskop, hospital, farmaceutisk, test, arbejde, team, mennesker, sundhed, uddannelse, computer, bioteknologi, undersøgelse, opdagelse, person, forsker, kemisk, analyse, studerende, klinik, sundhedspleje, illustration, udvikling, assistent, specialist, biokemi, lægemiddel, analysere, erhverv
Videnskabsmand Portræt: vigtige forskere. Hovedperson: Li Wenliang, infektionsforskeren, der opdagede den nye coronavirus-epidemi i Kina

Jeg vil gerne bruge medicinske og videnskabelige illustrationer fra Mind the Graph. Hvordan kan jeg gøre det?

Mind the Graph er en online platform der giver forskere og lærere mulighed for at skabe deres egne præsentationer, artikler og grafisk abstracts på en attraktiv og professionel måde. Så du kan prøve det gratis og tjekke alle de tilgængelige videnskabelige illustrationer.

Du kan også kombinere tal med figurer, diagrammer, tekst og upload dine egne billeder for at lave en hel præsentation, en grafisk abstrakt eller en videnskabelig Infografik. Du kan være gratis bruger, så længe du vil, men du vil have begrænsede funktioner.

Med et par dollars om måneden kan du Oplev ubegrænsede funktioner som abonnent. Derudover vil du kunne anmode om nye illustrationer uden ekstra omkostninger. Faktisk er de fleste af vores illustrationer baseret på anmodninger fra vores abonnenter.

Marie Curie-forsker
Klik på Marie Curie-billedet for at bruge det som skabelon på Mind the Graph. Du kan f.eks. opdatere for at tilføje vores foretrukne coronavirus-forsker.

Må jeg bruge disse illustrationer på mine publikationer?

Ja, det er det. Vores mål er at forbedre kommunikation i videnskaben og hjælper forskere og læger med at kommunikere deres resultater på en forståelig og iøjnefaldende måde. Du kan bruge dine kreationer i dine artikler, klasser, bøger, sociale medier og alt, hvad du vil. Hvis du er gratis bruger, skal du beholde vandmærket og citere grafen i din publikation. Hvis du er abonnent, behøver du ikke at citere os (men det ville være dejligt, hvis du gjorde det)!

[Er du klar til at starte? Klik her]

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner