V današnjem digitalnem svetu, kjer so informacije povsod, je težko najti platformo, ki ne le deli znanje, temveč tudi poskrbi, da so podatki zanimivi. Tu nastopi Mind the Graph. Ni namenjena le znanstvenikom ali strokovnjakom - je namenjena vsem, ki želijo, da njihovi podatki izstopajo. Oglejmo si te 13 prednosti naročnine na Mind the Graph da boste razumeli, zakaj to orodje spreminja pravila igre za vse, ki imajo radi lepe in natančne vizualne podobe.

Ugodna cena

Mind the Graph ponuja več vrhunskih funkcij po cenah, ki ustrezajo vsakemu proračunu. Od študentov na začetku kariere do priznanih vodij laboratorijev in direktorjev podjetij - Mind the Graph je zagotovo popolna rešitev za ustvarjanje vizualnih vsebin za vaše delo, saj se mesečni stroški začnejo pri 9 USD.

Fotografija airfocus na spletnem mestu Unsplash

S ponosom lahko rečemo, da ima Mind the Graph največjo galerijo znanstveno natančnih ilustracij na svetu z več kot 75.000 možnostmi, ki so na voljo na več kot 80 študijskih področjih. Od biologije in medicine do kemije, fizike in drugih področij - naša knjižnica je skrbno urejena tako, da zadovoljuje potrebe raziskovalcev, učiteljev in strokovnjakov z različnih področij. Z vsako ilustracijo, ki je izdelana z natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti, lahko uporabniki brez skrbi izboljšajo svoje predstavitve, publikacije in izobraževalna gradiva z vizualno privlačno vsebino, ki natančno predstavlja znanstvene koncepte in podatke.

Infografske predloge Na voljo v naši galeriji! 

Zahteva za ilustracijo po meri

Če v galeriji podjetja Mind the Graph niste našli ilustracije, ki bi ustrezala vašim potrebam, oblikovali ga bomo za vas. Pošljite nam le svoje reference in ilustracija bo na voljo v 7 dneh. Naša predana ekipa usposobljenih oblikovalcev in znanstvenikov tesno sodeluje z vami, da razume vaše posebne zahteve in zagotovi, da ilustracija po meri ustreza vašim natančnim specifikacijam. Ne glede na to, ali gre za zapleten biološki proces, edinstveno kemijsko strukturo ali specializiran znanstveni koncept, smo zavezani zagotavljanju prilagojenih rešitev, ki presegajo vaša pričakovanja. Poleg tega naš poenostavljen postopek zagotavlja hitro dostavo, kar vam omogoča, da se osredotočite na svoje delo brez nepotrebnih zamud.

Fotografija Louis Reed na spletnem mestu Unsplash

Vsebina, ki jo kurirajo znanstveniki

Natančnost je za nas najpomembnejša. Zato vse ilustracije, ki so na voljo na portalu Mind the Graph, pripravlja svetovna mreža znanstvenikov. Vsaka znanstvena ilustracija je podvržena strogemu postopku, ki ga skrbno oblikujejo strokovnjaki in strogo preverijo strokovnjaki na posameznem področju. Naša ekipa zagotavlja, da vsaka vizualna predstavitev ne le izpolnjuje najvišje standarde znanstvene natančnosti, temveč tudi učinkovito, jasno in zanimivo sporoča zapletene koncepte. Z uporabo strokovnega znanja strokovnjakov z različnih področij zagotavljamo, da naše ilustracije niso le vizualno privlačne, temveč tudi znanstveno utemeljene, kar uporabnikom omogoča, da jih samozavestno uporabljajo v svojih raziskavah, predstavitvah in izobraževalnih gradivih.

Naslednja slika je eden od številnih dobrih primerov natančnosti. Prikazuje Ecmo Oprema Kirurgija Srce Krvožilni sistem Spredaj. Na voljo v naši galeriji.

Uporabniku prijazen vmesnik

Mind the Graph ponuja uporabniku prijazen vmesnik, v katerem lahko v nekaj minutah preprosto ustvarite osupljive vizualne vsebine - brez znanja oblikovanja. Naša intuitivna platforma zagotavlja brezhibno izkušnjo in vas z lahkoto vodi skozi postopek ustvarjanja vizualnih vsebin. Ne glede na to, ali ste izkušeni strokovnjak ali začetnik, boste ugotovili, da je navigacija po naših orodjih preprosta, kar vam omogoča, da se osredotočite na uresničevanje svojih zamisli brez nepotrebnih zapletov.

Poleg tega je naša posebna ekipa za podporo vedno v pripravljenosti, da vam pomaga, če med procesom oblikovanja naletite na kakršne koli izzive. S takojšnjo in prilagojeno pomočjo vam zagotavljamo podporo, ki jo potrebujete za premagovanje ovir in učinkovito doseganje ciljev vizualnega komuniciranja.

ikone

Od znanstvenikov k znanstvenikom

Mind the Graph se je rodil zaradi potrebe po preprosti programski opremi za ustvarjanje čudovitih znanstvenih prikazov. Zgodba se je začela z nevroznanstvenikom, ki je zaradi pomanjkanja natančnih slik na Googlu in neštetih ur, ki jih je zapravil za PowerPoint, združil moči z nadarjenim oblikovalcem in spretnim inženirjem programske opreme. Skupaj so se podali na misijo, da bi revolucionarno spremenili način ustvarjanja znanstvenih vizualnih podob.

Po več letih sodelovanja in inovacij je spletna stran mindthegraph.com postala glavno orodje za ustvarjanje znanstveno natančnih vizualnih prikazov v nekaj minutah, kar je poenostavilo postopek, ki je nekoč zahteval več ur dragocenega časa. Danes, desetletje pozneje, je Mind the Graph dokaz moči sodelovanja in inovacij, saj znanstvenikom, učiteljem in strokovnjakom po vsem svetu omogoča, da učinkovito in vizualno sporočajo svoje zamisli.

Fotografija Zaupanje "Tru" Katsande na spletnem mestu Unsplash

Oblikovanje po meri

Na portalu Mind the Graph imate na voljo najučinkovitejša orodja in funkcije, s katerimi lahko sami izdelate čudovite in natančne modele. Če pa imate omejen rok ali si celo ne želite umazati rok, lahko zahtevate tudi oblikovanje po meri. Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena ustvariti čudovite in profesionalne dizajne, kot so plakati, infografike, grafični povzetki in drugo, prilagojene posebej vašim potrebam in željam. Ne glede na to, ali delate v kratkem roku ali pa želite z oblikovanjem po meri povzdigniti svojo vizualno vsebino, je naša ekipa zavezana k zagotavljanju izjemnih rezultatov, ki pritegnejo pozornost vašega občinstva in učinkovito posredujejo vaše sporočilo.

S storitvami oblikovanja po meri podjetja Mind the Graph lahko zaupate, da so vaše potrebe po vizualni komunikaciji v dobrih rokah, kar vam omogoča, da se osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše - deljenje svojih raziskav, idej in spoznanj s svetom.

Dovoljenje za strokovno objavo

Z naročnino na enega od razpoložljivih plačljivih načrtov ne pridobite le dostopa do ilustracij brez vodnega znaka, temveč tudi polne avtorske pravice, kar vam omogoča, da svoje delo objavite z zaupanjem in avtoriteto. Z najlepšimi in najnatančnejšimi ilustracijami na svetu, ki so vam na dosegu roke, lahko učinkovito posredujete zapletene teme z lahko razumljivimi vizualnimi prikazi, ki odmevajo pri vašem občinstvu.

Ne glede na to, ali ste raziskovalec, ki razširja prelomne ugotovitve, izobraževalec, ki deli znanje z učenci, ali strokovnjak, ki kolegom in strankam sporoča svoja spoznanja, vam naša platforma ponuja orodja, ki jih potrebujete, da dosežete večje občinstvo in trajno vplivate. S platformo Mind the Graph so vaša prizadevanja za vizualno komuniciranje povzdignjena v nove višave, kar zagotavlja, da vaše sporočilo ne bo le slišano, temveč tudi razumljeno in cenjeno s strani vseh, ki se z njim srečajo.

Fotografija Dan Dimmock na spletnem mestu Unsplash

+300 predlog za začetek

Ustvarjanje dizajna iz nič je lahko res težavna naloga, vendar vam s podjetjem Mind the Graph ni treba začeti od začetka. Ponujamo vam več kot 300 predlog, ki jih je skrbno izdelala naša ekipa oblikovalcev, kar vam zagotavlja trdne temelje za gradnjo. Ne glede na to, ali ustvarjate plakat, infografiko ali grafično abstrakcijo, naše predloge pokrivajo široko paleto slogov in namenov, zato je iskanje popolnega izhodišča za vaš projekt lažje kot kdaj koli prej. Poleg tega vam naša intuitivna orodja za urejanje omogočajo, da zlahka prilagodite vsak vidik oblikovanja. Od prilagajanja barv in pisav do dodajanja ali odstranjevanja elementov, imate popoln nadzor nad končnim videzom svoje vizualne podobe.

S samo nekaj kliki lahko predlogo spremenite v edinstveno in privlačno mojstrovino, ki učinkovito posreduje vaše sporočilo. Poslovite se od težav z začetkom od začetka in pozdravite priročnost in učinkovitost knjižnice predlog Mind the Graph.

Predloga za predstavitev diapozitivov Na voljo v naši galeriji

Izvoz visoke ločljivosti v PNG, PDF in TIFF

Po ustvarjanju in prilagajanju vizualnih podob lahko svoje predloge brez težav izvozite v različne formate, kot so PNG, PDF ali TIFF, kar zagotavlja združljivost z želeno založniško platformo ali programsko opremo za predstavitve. Toda pot se s tem ne konča - pred oddajo svojega dela morate skrbno pregledati in upoštevati posebne zahteve ciljne revije ali publikacije.

Če skrbno preverite in upoštevate smernice za oblikovanje, lahko znatno povečate število sprejetih prispevkov in povečate učinek svoje raziskave. Mind the Graph vas ne opremi le z orodji za ustvarjanje osupljivih vizualnih prikazov, temveč vam tudi omogoči, da samozavestno in z lahkoto krmarite po postopku objave. Z našo platformo ob strani boste dobro opremljeni, da boste lahko opravili vsako nalogo in svoje ugotovitve delili s svetom.

Fotografija Glenn Carstens-Peters na spletnem mestu Unsplash

Prednostna podpora strankam

Naša predana ekipa strokovnjakov se zavzema za to, da bi vam zagotovili nemoteno in uspešno izkušnjo s storitvijo Mind the Graph. Ne glede na to, ali naletite na tehnične težave, potrebujete navodila za uporabo določenih funkcij ali imate vprašanja o najboljših praksah vizualne komunikacije, smo vam na voljo za pomoč. Zlahka se lahko obrnete na nas prek več kanalov, vključno s podporo v klepetu v živo, aplikacijo WhatsApp ali e-pošto (support@mindthegraph.com).

Ne glede na poizvedbo si prizadevamo zagotoviti hitro in prilagojeno pomoč, da bi izpolnili vaše potrebe in izboljšali vašo splošno izkušnjo z našo platformo. Vaše zadovoljstvo in uspeh sta naši najpomembnejši prednostni nalogi, zato smo tu, da vas podpremo na vsakem koraku na vaši poti vizualne komunikacije s platformo Mind the Graph.

Fotografija John Schnobrich na spletnem mestu Unsplash

100% Spletno orodje

Mind the Graph je več kot le priročno spletno orodje - je vsestranska platforma, ki vam omogoča ustvarjanje, urejanje in izvažanje čudovitih znanstvenih modelov od koder koli na svetu. Ne glede na to, ali ste doma, v laboratoriju ali na poti, potrebujete le namizni ali prenosni računalnik in internetno povezavo, da sprostite svojo ustvarjalnost in učinkovito predstavite svoje delo. Naša platforma je zasnovana tako, da poenostavi postopek ustvarjanja vizualnih podob za različne namene, vključno s seminarji, konferencami, zagovori diplomskih del, raziskovalnimi publikacijami in še več.

S storitvijo Mind the Graph lahko svoje projekte pripravljate kadar koli in kjer koli vas prešine navdih, kar vam zagotavlja, da boste z lahkoto upoštevali roke in pripravili prepričljive predstavitve. Poslovite se od omejitev tradicionalne programske opreme za oblikovanje in pozdravite svobodo in priročnost programa Mind the Graph.

Varnost podatkov

V podjetju Mind the Graph varnost vaših znanstvenih podatkov postavljamo na prvo mesto. Zavedamo se občutljivosti in pomembnosti raziskav in informacij, ki jih zaupate naši platformi. Zato smo uvedli zanesljive varnostne ukrepe, s katerimi zagotavljamo, da vse vizualne vsebine, ki jih ustvarite, ostanejo zaupne in dostopne le njihovim zakonitim ustvarjalcem. Naša platforma je okrepljena z najsodobnejšimi šifrirnimi protokoli, ki zagotavljajo, da so vaše prelomne vizualizacije zaščitene s trdnjavo najsodobnejše varnosti.

Poleg tega upoštevamo stroge politike zasebnosti in standarde skladnosti za zaščito vaših podatkov pred nepooblaščenim dostopom ali zlorabo. Z družbo Mind the Graph ste lahko mirni, saj veste, da so vaše dragocene raziskave in intelektualna lastnina zaščitene na vsakem koraku.

Zaključek

Prednosti naročnine na Mind the Graph so jasne. Uporabniku prijazna platforma omogoča ljudem iz vseh družbenih slojev, da učinkovito komunicirajo prek vizualno privlačne vsebine. Ne glede na to, ali ste študent, raziskovalec, učitelj ali strokovnjak na katerem koli področju, vam Mind the Graph zagotavlja orodja, ki jih potrebujete, da vaši podatki zasijejo. Naročniki lahko izboljšajo svoje predstavitve, pritegnejo občinstvo in pustijo trajen vtis. To lahko storijo tako, da izkoristijo moč vizualnega pripovedovanja zgodb. Zakaj torej čakati? Pridružite se skupnosti Mind the Graph še danes in sprostite celoten potencial svoje poti do vizualizacije podatkov.

Naročite se in jih preizkusite sami

Naročite se zdaj in izkusite vseh 13 prednosti Mind the Graph iz prve roke! Izboljšajte svoje predstavitve z osupljivimi vizualizacijami, poenostavite znanstveno komunikacijo brez težav in odkrijte svet možnosti. Ne zamudite - naročite se še danes in sprostite svojo ustvarjalnost!

znanstvene ilustracije
logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge