I dagens digitale verden, der informasjon er overalt, kan det være vanskelig å finne en plattform som ikke bare deler kunnskap, men også gjør data spennende. Det er her Mind the Graph kommer inn i bildet. Det er ikke bare for forskere eller fagfolk - det er for alle som ønsker å få informasjonen sin til å skille seg ut. La oss ta en titt på disse 13 fordeler ved å abonnere på Mind the Graph for å forstå hvorfor dette verktøyet er så viktig for alle som elsker vakre og nøyaktige bilder.

Rimelig pris

Mind the Graph tilbyr en rekke premiumfunksjoner til priser som passer ethvert budsjett. Mind the Graph er den perfekte løsningen for alt fra studenter i begynnelsen av karrieren til anerkjente laboratorieledere og bedriftsdirektører. Mind the Graph er den perfekte løsningen for å lage visuelt materiale til arbeidet ditt, med abonnementer fra 9 USD per måned.

Foto av airfocus i Unsplash

Vi er stolte av å kunne si at Mind the Graph har det største vitenskapelig nøyaktige illustrasjonsgalleriet i verden, med mer enn 75 000 tilgjengelige illustrasjoner innen mer enn 80 fagområder. Biblioteket vårt omfatter alt fra biologi og medisin til kjemi, fysikk og andre fagområder, og er nøye sammensatt for å imøtekomme behovene til forskere, lærere og fagfolk på tvers av ulike disipliner. Hver eneste illustrasjon er laget med presisjon og sans for detaljer, slik at brukerne trygt kan forbedre presentasjoner, publikasjoner og undervisningsmateriell med visuelt engasjerende innhold som gjengir vitenskapelige konsepter og data på en nøyaktig måte.

Maler for infografikk Tilgjengelig i vårt galleri! 

Forespørsel om tilpasset illustrasjon

Hvis du ikke har funnet en illustrasjon som passer dine behov i Mind the Graphs galleri, vi designer den for deg. Du trenger bare å sende oss referansene dine, så er illustrasjonen tilgjengelig innen 7 dager. Vårt dedikerte team av dyktige designere og forskere samarbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke krav og sikre at den tilpassede illustrasjonen oppfyller dine eksakte spesifikasjoner. Enten det dreier seg om en kompleks biologisk prosess, en unik kjemisk struktur eller et spesialisert vitenskapelig konsept, er vi opptatt av å levere skreddersydde løsninger som overgår forventningene dine. I tillegg sørger den strømlinjeformede prosessen vår for rask levering, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt uten unødvendige forsinkelser.

Foto av Louis Reed i Unsplash

Innhold kuratert av forskere

For oss er nøyaktighet avgjørende. Derfor er alle illustrasjonene på Mind the Graph kuratert av et globalt nettverk av forskere. Hver eneste vitenskapelige illustrasjon gjennomgår en grundig prosess, omhyggelig utformet av fagfolk og nøye kontrollert av spesialister på hvert enkelt område. Teamet vårt sørger for at hver enkelt visuell fremstilling ikke bare oppfyller de høyeste standarder for vitenskapelig nøyaktighet, men også kommuniserer komplekse konsepter på en tydelig og engasjerende måte. Ved å utnytte ekspertisen til eksperter på ulike områder garanterer vi at illustrasjonene våre ikke bare er visuelt tiltalende, men også vitenskapelig velfunderte, slik at brukerne trygt kan bruke dem i forskning, presentasjoner og undervisningsmateriell.

Følgende bilde er ett av mange gode eksempler på nøyaktighet. Det viser Ecmo Equipments Kirurgi Hjertet Sirkulasjonssystemet Front. Tilgjengelig i vårt galleri.

Brukervennlig grensesnitt

Mind the Graph tilbyr et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å lage imponerende visualiseringer på få minutter - helt uten designkunnskaper. Den intuitive plattformen vår gir deg en sømløs opplevelse og veileder deg enkelt gjennom prosessen med å skape visuelt innhold. Enten du er en erfaren profesjonell eller nybegynner, vil du oppleve at verktøyene våre er enkle å navigere i, slik at du kan fokusere på å realisere ideene dine uten unødvendige komplikasjoner.

I tillegg står vårt dedikerte supportteam alltid klar til å hjelpe deg hvis du skulle støte på utfordringer i designprosessen. Med rask og personlig assistanse sørger vi for at du får den støtten du trenger for å overvinne eventuelle hindringer og nå dine visuelle kommunikasjonsmål på en effektiv måte.

ikoner

Fra forskere til forskere

Mind the Graph ble til på bakgrunn av behovet for en ukomplisert programvare for å lage vakre vitenskapelige bilder. Historien begynner med en nevrovitenskapsmann som var frustrert over mangelen på nøyaktige bilder på Google og de utallige timene han kastet bort på PowerPoint, og som slo seg sammen med en talentfull designer og en dyktig programvareingeniør. Sammen satte de seg fore å revolusjonere måten vitenskapelige bilder skapes på.

Flere år med samarbeid og innovasjon senere ble mindthegraph.com det fremste verktøyet for å generere vitenskapelig nøyaktige bilder i løpet av få minutter, noe som effektiviserer prosessen som tidligere tok timevis av verdifull tid. I dag, ti år senere, er Mind the Graph et bevis på kraften i samarbeid og innovasjon, og gir forskere, lærere og fagfolk over hele verden mulighet til å kommunisere sine ideer effektivt og visuelt.

Tilpasset design

På Mind the Graph har du tilgang til de mest effektive verktøyene og funksjonene for å lage vakre og nøyaktige design selv. Men hvis du har en kort tidsfrist eller ikke ønsker å skitne til hendene, kan du også be om et tilpasset design. Vårt team av eksperter er klare til å lage flotte og profesjonelle design som plakater, infografikk, grafiske sammendrag og mye mer, skreddersydd etter dine behov og preferanser. Enten du har en kort tidsfrist eller ønsker å løfte det visuelle innholdet ditt med skreddersydd design, er teamet vårt opptatt av å levere eksepsjonelle resultater som fanger publikums oppmerksomhet og formidler budskapet ditt på en effektiv måte.

Med Mind the Graphs skreddersydde designtjenester kan du være trygg på at dine visuelle kommunikasjonsbehov er i kyndige hender, slik at du kan fokusere på det som betyr mest - å dele forskning, ideer og innsikt med omverdenen.

Tillatelse til profesjonell publisering

Ved å abonnere på en av de tilgjengelige betalingsplanene får du ikke bare tilgang til vannmerkefrie illustrasjoner, men også full opphavsrett, slik at du kan publisere arbeidet ditt med selvtillit og autoritet. Med de vakreste og mest nøyaktige illustrasjonene i verden til rådighet kan du effektivt formidle komplekse emner med lettfattelige bilder som vekker gjenklang hos publikum.

Enten du er en forsker som formidler banebrytende funn, en underviser som deler kunnskap med studenter eller en fagperson som formidler innsikt til kolleger og kunder, gir plattformen vår deg verktøyene du trenger for å nå ut til et større publikum og gjøre varig inntrykk. Med Mind the Graph kan du løfte den visuelle kommunikasjonen din til nye høyder og sikre at budskapet ditt ikke bare blir hørt, men også forstått og verdsatt av alle som møter det.

+300 maler å ta utgangspunkt i

Det kan være en krevende oppgave å lage et design fra bunnen av, men med Mind the Graph trenger du ikke å begynne helt på nytt. Vi tilbyr mer enn 300 maler som er nøye utarbeidet av vårt team av designere, og som gir deg et solid grunnlag å bygge videre på. Enten du skal lage en plakat, en infografikk eller et grafisk abstrakt, dekker malene våre et bredt spekter av stiler og formål, noe som gjør det enklere enn noensinne å finne det perfekte utgangspunktet for prosjektet ditt. De intuitive redigeringsverktøyene våre gjør det dessuten enkelt å tilpasse alle aspekter av designet. Alt fra å justere farger og skrifttyper til å legge til eller fjerne elementer - du har full kontroll over det endelige visuelle uttrykket.

Med bare noen få klikk kan du forvandle en mal til et unikt og iøynefallende mesterverk som effektivt kommuniserer budskapet ditt. Si farvel til bryet med å starte fra bunnen av og hei til bekvemmeligheten og effektiviteten i Mind the Graphs malbibliotek.

Mal for lysbildepresentasjon Tilgjengelig i vårt galleri

Eksporter i høy oppløsning i PNG, PDF og TIFF

Når du har laget og tilpasset bildene dine, kan du enkelt eksportere dem i en rekke formater, blant annet PNG, PDF eller TIFF, slik at de er kompatible med din foretrukne publiseringsplattform eller presentasjonsprogramvare. Men reisen slutter ikke der - før du sender inn arbeidet ditt, er det viktig å gå nøye gjennom og overholde de spesifikke kravene til tidsskriftet eller publikasjonen du ønsker å publisere i.

Ved å være nøye med å sjekke og følge retningslinjene for formatering kan du øke antall godkjenninger og maksimere effekten av forskningen din. Mind the Graph gir deg ikke bare verktøyene du trenger for å lage imponerende visualiseringer, men gjør deg også i stand til å navigere trygt og enkelt gjennom publiseringsprosessen. Med vår plattform ved din side er du godt rustet til å løse enhver oppgave og dele resultatene dine med resten av verden.

Prioritert kundestøtte

Vårt dedikerte team av spesialister er opptatt av å sikre at du får en smidig og vellykket opplevelse med Mind the Graph. Enten du støter på tekniske problemer, trenger veiledning i bruk av spesifikke funksjoner eller har spørsmål om beste praksis for visuell kommunikasjon, er vi her for å hjelpe deg. Du kan enkelt ta kontakt med oss via flere kanaler, blant annet live chat, WhatsApp eller e-post (support@mindthegraph.com).

Uansett hva henvendelsen gjelder, gjør vi vårt ytterste for å gi deg rask og personlig assistanse slik at du får dekket dine behov og får en bedre opplevelse av plattformen vår. Vi setter din tilfredshet og suksess i høysetet, og vi er her for å støtte deg hele veien på din visuelle kommunikasjonsreise med Mind the Graph.

100% Online-verktøy

Mind the Graph er mer enn bare et praktisk nettverktøy - det er en allsidig plattform som gir deg mulighet til å lage, redigere og eksportere flotte vitenskapelige design fra hvor som helst i verden. Enten du er hjemme, på laboratoriet eller på farten, trenger du bare en stasjonær eller bærbar PC og en internettforbindelse for å slippe kreativiteten løs og presentere arbeidet ditt på en effektiv måte. Plattformen vår er utviklet for å effektivisere prosessen med å lage visuelt materiale til en rekke formål, inkludert seminarer, konferanser, disputaser, forskningspublikasjoner og mye mer.

Med Mind the Graph har du fleksibiliteten til å jobbe med prosjektene dine når som helst og hvor som helst, slik at du enkelt kan overholde tidsfrister og levere effektfulle presentasjoner. Si farvel til begrensningene i tradisjonell designprogramvare og hei til friheten og bekvemmeligheten i Mind the Graph.

Datasikkerhet

Hos Mind the Graph prioriterer vi sikkerheten til dine vitenskapelige data over alt annet. Vi forstår hvor sensitiv og viktig forskningen og informasjonen du betror plattformen vår er. Derfor har vi implementert robuste sikkerhetstiltak for å sikre at alle bilder du lager, forblir konfidensielle og kun er tilgjengelige for de som har rett til å bruke dem. Plattformen vår er forsterket av toppmoderne krypteringsprotokoller, slik at de banebrytende bildene dine er beskyttet av en festning av banebrytende sikkerhet.

I tillegg følger vi strenge retningslinjer for personvern og samsvarsstandarder for å beskytte dataene dine mot uautorisert tilgang eller misbruk. Med Mind the Graph kan du være trygg på at verdifull forskning og immaterielle rettigheter er beskyttet hele veien.

Konklusjon

Konklusjonen er at fordelene ved å abonnere på Mind the Graph er åpenbare. Den brukervennlige plattformen gjør det mulig for folk fra alle samfunnslag å kommunisere effektivt gjennom visuelt fengende innhold. Enten du er student, forsker, lærer eller fagperson innen et hvilket som helst felt, gir Mind the Graph deg verktøyene du trenger for å få dataene dine til å skinne. Abonnenter kan løfte presentasjonene sine, engasjere publikum og etterlate et varig inntrykk. Dette kan de gjøre ved å ta i bruk kraften i visuell historiefortelling. Så hvorfor vente? Bli med i Mind the Graph-fellesskapet i dag og få utnyttet det fulle potensialet i datavisualiseringen din.

Abonner og prøv dem alle selv

Abonner nå og opplev alle de 13 fordelene med Mind the Graph førstehånds! Løft presentasjonene dine med imponerende visualiseringer, effektiviser vitenskapelig kommunikasjon på en enkel måte og åpne opp for en verden av muligheter. Gå ikke glipp av dette - abonner i dag og slipp kreativiteten løs!

vitenskapelige illustrasjoner
logo-abonnement

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Eksklusivt innhold av høy kvalitet om effektiv visuell
kommunikasjon innen vitenskap.

- Eksklusiv guide
- Tips om design
- Vitenskapelige nyheter og trender
- Veiledninger og maler