Zoals u weet, voegen we elke week nieuwe wetenschappelijke illustraties toe aan onze bibliotheek op Mind the Graph. We hebben nu al meer dan achtduizend illustraties. Bovendien zijn ze allemaal beschikbaar voor alle grafiekgebruikers. De meeste van onze illustraties zijn gemaakt op verzoek van onze abonnees. Dus, als u een abonnee bent, kunt u nieuwe illustraties aanvragen zonder extra kosten. Bent u echter nog geen abonnee, maar wilt u uw resultaten op een visuele manier tonen, verspil dan geen tijd meer:

get_updated

Bekijk de wetenschappelijke illustraties van de week:

Ascitisch vocht in de buikholte

"Mijn illustraties zien er geweldig uit, heel erg bedankt! Mag ik een ander verzoek doen? Ik heb een figuur nodig die de opbouw van ascitisch vocht in de buikholte van patiënten met een leverziekte laat zien."

voorbeeld_76558

 

Endoscopie procedure

preview_77010

 

Verspreide/multifocale longontsteking

"Bedankt voor de longontsteking illustraties, ik vond ze perfect voor de paper die ik aan het schrijven ben."

preview_77011

Couveuses en monitor voor pasgeborenen

"Ik werk op een NICU, elk pictogram van een termijn en premature pasgeborene, couveuses, monitoren zou gewaardeerd worden."

preview_77013

Artsen

preview_77014

Zwart gat

preview_77015

 

Als u wilt deze illustraties te gebruiken en hebben toegang tot onze bibliotheek met duizenden illustraties maken uw account op Mind the Graph. Wij bieden een gratis plan zodat u vandaag nog kunt beginnen met het maken van betere grafische samenvattingen:

voorbeeld_250

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen