Kuten tiedät, lisäämme joka viikko uusia tieteellisiä kuvituksia Mind the Graph-kirjastoon. Meillä on nyt jo yli kahdeksan tuhatta kuvitusta. Lisäksi kaikki ne ovat kaikkien mind the graph -käyttäjien saatavilla. Suurin osa kuvituksistamme on tehty tilaajiemme pyynnöstä. Jos siis olet tilaaja, voitte Pyydä uusia kuvituksia ilman lisäkustannuksia. Jos et kuitenkaan ole vielä tilaaja, mutta haluat näyttää tuloksesi visuaalisesti, älä tuhlaa enempää aikaa:

get_updated

Tutustu viikon tieteellisiin kuvituksiin:

Ascitic nestettä vatsaontelon ontelossa

"Kuvani näyttävät upeilta, kiitos paljon! Saanko esittää toisen pyynnön? Tarvitsen kuvion, joka osoittaa maksasairautta sairastavien potilaiden vatsakalvononteloon kertyvän askitaalisen nesteen."

preview_76558

 

Endoskopiatoimenpide

preview_77010

 

Levinnyt/multifokaalinen keuhkokuume

"Kiitos keuhkokuumeen kuvituksista, ne sopivat täydellisesti kirjoittamaani artikkeliin."

preview_77011

Vastasyntyneiden inkubaattorit ja monitorit

"Työskentelen vastasyntyneiden teho-osastolla, kaikki kuvakkeet termistä ja ennenaikaisesta vastasyntyneestä, inkubaattorit, monitorit olisivat tervetulleita"

preview_77013

Lääkärit

preview_77014

Musta aukko

preview_77015

 

Jos haluat käyttää näitä kuvituksia ja päästä käsiksi kirjastoomme, jossa on tuhansia kuvituksia, luo tili Mind the Graph:ssä. Tarjoamme ilmaisen suunnitelman, joten voit aloittaa jo tänään luodaksesi parempia graafisia abstrakteja:

preview_250

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit