Hallo, het is tijd om de nieuwe Mind the Graph wetenschappelijke illustraties te laten zien. We hebben al meer dan achtduizend illustraties in onze bibliotheek en ze zijn allemaal beschikbaar voor alle mind the graph gebruikers (gratis gebruikers inbegrepen). Dus, als je een mind the graph gebruiker, vergeet dan niet om het nieuws te controleren elke week op onze blog of platform.

Maar als u nog geen mind the graph gebruiker bent, kunt u nu gratis beginnen om toegang te krijgen tot duizenden medische en wetenschappelijke illustraties. Bovendien kunt u het gratis plan zo lang gebruiken als u wilt.

start_nu

Maar, als u al mind the graph gebruikt, is het tijd om de nieuwe wetenschappelijke illustraties te bekijken:

 

Rat rugkanker

rattenkanker

Laboratorium- en medische apparatuur

voorbeeld_99322

Muischirurgie

muischirurgie

Caenorhabditis elegans levenscyclus

voorbeeld_99327

Chemische structuren

voorbeeld_99326

Eiwitvouwing

eiwitvouwing

Fluweelgras

botanie_velvet_grass

Deze illustraties en andere duizenden zijn beschikbaar op Mind the Graph om u grafische samenvattingen, infographics, papers, posters, klassen en alles wat je wilt maken.

Ik heb verschillende wetenschappelijke illustraties nodig. Wat moet ik doen?

U kunt alle beschikbare illustraties en sjablonen op onze website bekijken. Zelfs met al deze beschikbare illustraties is het mogelijk dat u nog steeds niet de illustratie vindt die u nodig hebt. Vooral als u werkt aan een nieuw experiment of een nieuwe behandeling. Maar maakt u zich geen zorgen. Als u een abonnee bent, kunt u het zonder extra kosten aanvragen.

Als u echter nog geen abonnee bent, kunt u nu upgraden en genieten van alle voordelen van een premium account.

Dus, als je een specifieke illustratie wilt die je niet vond op Mind the Graph of de volledige functies van een onbeperkt plan wilt, is het tijd om te upgraden:

get_updated

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen