Bună ziua, este timpul să arătăm noile ilustrații științifice Mind the Graph. Avem deja peste opt mii de ilustrații în biblioteca noastră și toate acestea sunt disponibile pentru toți utilizatorii mind the graph (inclusiv pentru utilizatorii gratuiți). Așadar, dacă sunteți utilizator mind the graph, nu uitați să verificați noutățile în fiecare săptămână pe blogul sau platforma noastră.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți încă un utilizator al mind the graph, puteți începe acum gratuit pentru a avea acces la mii de ilustrații medicale și științifice. În plus, puteți utiliza planul gratuit cât timp doriți.

start_now

Dar, dacă folosiți deja "mind the graph", este timpul să vă uitați la noile ilustrații științifice:

 

Cancer dorsal de șobolan

cancer dorsal de șobolan

Echipamente de laborator și medicale

previzualizare_99322

Chirurgia șoarecilor

chirurgia șoarecilor

Caenorhabditis elegans ciclul de viață

previzualizare_99327

Structuri chimice

previzualizare_99326

Plierea proteinelor

plierea proteinelor

Iarbă de catifea

botanică_velur_grass

Aceste ilustrații și alte mii de ilustrații sunt disponibile pe Mind the Graph pentru a crea rezumate grafice, infografice, lucrări, postere, cursuri și orice altceva doriți.

Am nevoie de diferite ilustrații științifice. Ce ar trebui să fac?

Puteți vedea toate ilustrațiile și șabloanele disponibile pe site-ul nostru. Chiar și cu toate aceste ilustrații disponibile, este posibil ca totuși să nu găsiți cea de care aveți nevoie. În principal, dacă lucrați la un nou experiment sau tratament. Dar nu vă faceți griji. Dacă sunteți abonat, îl puteți solicita fără costuri suplimentare.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți încă abonat, puteți face upgrade acum pentru a vă bucura de toate avantajele unui cont premium.

Așadar, dacă doriți o ilustrație specifică pe care nu ați găsit-o pe Mind the Graph sau dacă doriți să beneficiați de toate caracteristicile unui plan nelimitat, este timpul să faceți upgrade:

get_updated

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane