Het is tijd om de nieuwe Mind the Graph wetenschappelijke illustraties te laten zien. Zoals u weet, voegen we elke week nieuwe wetenschappelijke illustraties toe aan onze bibliotheek op Mind the Graph. We hebben al meer dan achtduizend illustraties nu en ze zijn allemaal beschikbaar voor alle mind de grafiek gebruikers (gratis gebruikers inbegrepen). Bovendien zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees. Dus als u abonnee bent, kunt u zonder extra kosten nieuwe illustraties aanvragen. Bent u echter nog geen abonnee, maar wilt u uw resultaten op een visuele manier tonen, verspil dan geen tijd meer:

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties

Dus, laten we de gloednieuwe wetenschappelijke illustraties bekijken:

 

Thailand Kaart

voorbeeld_90967

Laboratoriumapparatuur

voorbeeld_90965

Insuline molecuul

voorbeeld_90966

Ademhalingsstelsel

voorbeeld_90972

Bonenplant

voorbeeld_90970

Hoek van repouse

voorbeeld_90973

Ongewervelde dieren

voorbeeld_90969

Deze illustraties en andere duizenden zijn beschikbaar op Mind the Graph. U kunt ze gebruiken om grafische samenvattingen, infographics, papers, posters, klassen en alles wat je wilt maken.

Ik wil de wetenschappelijke illustraties gebruiken. Wat moet ik doen?

Je kunt Mind the Graph gratis gebruiken en toegang krijgen tot duizenden wetenschappelijke illustraties. Je kunt het gratis plan zo lang gebruiken als je wilt. Maar als u meer middelenmoet je upgrade naar het premium plan.

Het premium plan heeft onbeperkte mogelijkheden. Zelfs met al deze beschikbare illustraties is het mogelijk dat u nog steeds niet de illustratie vindt die u nodig hebt. Vooral als u werkt aan een nieuw experiment of behandeling. Maar maakt u zich geen zorgen. Als u een abonnee bent, kunt u het zonder extra kosten aanvragen. Maar, als je nog geen abonnee bent, maak je ook geen zorgen! U kunt nu upgraden en genieten van alle voordelen van een premium account.

Dus, als je een specifieke illustratie wilt die je niet vond op Mind the Graph of de volledige functies van een onbeperkt plan wilt, is het tijd om te upgraden:

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen