On aika näyttää uudet Mind the Graph:n tieteelliset kuvitukset. Kuten tiedätte, lisäämme joka viikko uusia tieteellisiä kuvituksia Mind the Graph-kirjastoon. Meillä on nyt jo yli kahdeksan tuhatta kuvitusta, ja ne ovat kaikkien grafiikan käyttäjien (myös ilmaiskäyttäjien) saatavilla. Lisäksi suurin osa kuvituksistamme perustuu tilaajiemme pyyntöihin. Jos siis olet tilaaja, voit pyytää uusia kuvituksia ilman lisäkustannuksia. Jos et kuitenkaan ole vielä tilaaja, mutta haluat näyttää tuloksesi visuaalisella tavalla, älä tuhlaa enempää aikaa:

mind the graph tieteelliset kuvitukset

Katsotaanpa upouusia tieteellisiä kuvituksia:

 

Thaimaa Kartta

preview_90967

Laboratoriolaitteet

preview_90965

Insuliinimolekyyli

preview_90966

Hengityselimet

preview_90972

Papukasvi

preview_90970

Vastaanottokulma

preview_90973

Selkärangattomat

preview_90969

Nämä ja muut tuhannet kuvat ovat saatavilla Mind the Graph-sivustolla. Voit käyttää niitä graafisten tiivistelmien, infografiikoiden, papereiden, julisteiden, luokkien ja minkä tahansa haluamasi luomiseen.

Haluan käyttää tieteellisiä kuvituksia. Mitä minun pitäisi tehdä?

Voit käyttää Mind the Graph:tä ilmaiseksi ja käyttää tuhansia tieteellisiä kuvituksia. Voit käyttää ilmaista suunnitelmaa niin kauan kuin haluat. Mutta jos haluat lisää resursseja, sinun pitäisi päivitä premium-pakettiin.

Premium-paketissa on rajattomasti ominaisuuksia. Vaikka kaikki nämä kuvitukset ovat saatavilla, on mahdollista, että et silti löydä tarvitsemaasi kuvitusta. Lähinnä jos työskentelet uuden kokeilun tai hoidon parissa. Mutta älä huoli. Jos olet tilaaja, voit pyytää sitä ilman lisäkustannuksia. Mutta jos et ole vielä tilaaja, älä huoli! Voit päivittää nyt ja nauttia kaikista premium-tilin eduista.

Jos siis haluat tietyn kuvituksen, jota et löytänyt Mind the Graph:stä, tai haluat rajattoman paketin kaikki ominaisuudet, on aika päivittää:

mind the graph tieteelliset kuvitukset

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit