Det er tid til at vise de nye videnskabelige illustrationer fra Mind the Graph. Som du ved, tilføjer vi hver uge nye videnskabelige illustrationer til vores bibliotek på Mind the Graph. Vi har allerede over 8.000 illustrationer nu, og de er alle tilgængelige for alle grafbrugere (inklusive gratisbrugere). Desuden er de fleste af vores illustrationer baseret på anmodninger fra vores abonnenter. Så hvis du er abonnent, kan du anmode om nye illustrationer uden ekstra omkostninger. Men hvis du ikke er abonnent endnu, men gerne vil vise dine resultater på en visuel måde, skal du ikke spilde mere tid:

Husk grafen videnskabelige illustrationer

Så lad os se de helt nye videnskabelige illustrationer:

 

Kort over Thailand

preview_90967

Laboratorieudstyr

preview_90965

Insulinmolekyle

preview_90966

Åndedrætssystemet

preview_90972

Bønneplante

preview_90970

Vinkel på afstødningen

preview_90973

Hvirvelløse dyr

preview_90969

Disse illustrationer og tusindvis af andre er tilgængelige på Mind the Graph. Du kan bruge dem til at lave grafiske abstracts, infografik, artikler, plakater, undervisning og hvad du ellers har lyst til.

Jeg vil gerne bruge de videnskabelige illustrationer. Hvad skal jeg så gøre?

Du kan bruge Mind the Graph gratis og få adgang til tusindvis af videnskabelige illustrationer. Du kan bruge det gratis abonnement, så længe du vil. Men hvis du vil Flere ressourcer, bør du opgrader til premium-abonnementet.

Premium-abonnementet har ubegrænsede funktioner. Selv med alle disse tilgængelige illustrationer er det muligt, at du stadig ikke finder den, du har brug for. Især hvis du arbejder på et nyt eksperiment eller en ny behandling. Men du skal ikke bekymre dig. Hvis du er abonnent, kan du anmode om det uden ekstra omkostninger. Men hvis du ikke er abonnent endnu, skal du heller ikke bekymre dig! Du kan opgradere nu og nyde alle fordelene ved en premium-konto.

Så hvis du vil have en bestemt illustration, som du ikke fandt på Mind the Graph, eller hvis du vil have alle funktionerne i et ubegrænset abonnement, er det tid til at opgradere:

Husk grafen videnskabelige illustrationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner