Als je wetenschappelijke illustraties nodig hebt, is dit de plek, we hebben letterlijk duizenden wetenschappelijke illustraties voor je, waaronder verschillende onderwerpen in Biologie, Levenswetenschappen, Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde.  

Dit is een verzameling illustraties die onlangs door klanten zijn aangevraagd, in dit geval alles wat te maken heeft met het portret van wetenschappers. Zeer geschikt voor wetenschappelijke geschiedenis en om bepaalde ontdekkingen te illustreren, in dit geval het gebied van infectologie en coronavirusonderzoek.

Bekijk enkele voorbeelden van wetenschappelijke illustraties die al beschikbaar zijn op Mind the Graph. En zelfs als je niet precies vindt wat je nodig hebt in het platform, probeer je te abonneren op de on demand wetenschappelijke illustratiedienst.

Illustraties van laboratoriumprocedures

Hydrogel seeding, pipetteren, muis pootoedeem test, hand plaat montage, Li-Cor Odissey infrarood scanner. Verwante sleutelwoorden: laboratorium, wetenschap, pipet, biologie, test, onderzoek, laboratorium, wetenschappelijk, medisch, experiment, chemie, uitrusting, gezondheid, pipet, analyse, dna, arts, wetenschapper, chemisch, geneeskunde, vloeistof, blauw, bio, wit, ziekenhuis, biotechnologie, handschoenen, technologie, professioneel, analyserend, steekproef, vrouw, kliniek, daling, apotheek, bloed, pipetteren, werk, oplossing, student, buis, technicus, bril, genetisch, jas, gezondheidszorg, ontdekking, persoon, zorg, dicht
Wetenschappelijke illustraties: Hydrogel zaaien, pipetteren, muis pootoedeem test, hand plaat montage, Li-Cor Odissey infrarood scanner.

Ik wil medisch wetenschappelijke illustraties van Mind the Graph gebruiken. Hoe kan ik dat doen?

Mind the Graph is een online platform waarmee wetenschappers en docenten hun eigen presentaties, papers en grafische samenvattingen op een aantrekkelijke en professionele manier kunnen maken. U kunt het dus gratis proberen en alle beschikbare wetenschappelijke illustraties bekijken.

U kunt de cijfers ook combineren met vormen, grafieken, tekst en uw eigen afbeeldingen uploaden om een hele presentatie, een grafisch abstract of een wetenschappelijke infographic te maken. U kunt een gratis gebruiker zijn zolang u wilt, maar u krijgt beperkte mogelijkheden.

Met een paar dollar per maand kunt u ervaar als abonnee onbeperkte mogelijkheden. Bovendien kunt u zonder extra kosten nieuwe illustraties aanvragen. In feite zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees.

Mag ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja. Ons doel is de communicatie in de wetenschap te verbeteren en wetenschappers en artsen te helpen hun resultaten op een begrijpelijke en opvallende manier over te brengen. U kunt uw creaties gebruiken in uw papers, lessen, boeken, sociale media en wat u maar wilt. Als u een gratis gebruiker bent, moet u het watermerk behouden en de grafiek aanhalen in uw publicatie. Als u een abonnee bent, hoeft u ons niet te citeren (maar het zou geweldig zijn als u dat deed)!

[Voel je je klaar om te beginnen? Klik hier]

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen