Als u wetenschappelijk illustraties, hier is de plaats, we hebben letterlijk duizenden wetenschappelijke illustraties voor jou, inclusief verschillende onderwerpen in Biologie, Levenswetenschappen, Gezondheid Wetenschappen en Geneeskunde.  

Dit is een verzameling illustraties die onlangs door klanten zijn aangevraagd, in dit geval alles met betrekking tot het portret van wetenschappers. Zeer geschikt voor Wetenschap geschiedenis en om bepaalde ontdekkingen te illustreren, in dit geval het gebied van infectologie en coronavirus onderzoek.

Bekijk enkele voorbeelden van wetenschappelijke illustraties die al beschikbaar zijn op Mind the Graph. En zelfs als je niet precies vindt wat je nodig hebt in het platform, probeer je te abonneren op de on demand wetenschappelijke illustratiedienst.

Illustraties van laboratorium procedures

Hydrogel seeding, pipetteren, muis pootoedeem test, hand plaat montage, Li-Cor Odissey infrarood scanner. Verwante sleutelwoorden: laboratorium, wetenschap, pipet, biologie, test, onderzoek, laboratorium, wetenschappelijk, medisch, experiment, chemie, uitrusting, gezondheid, pipet, analyse, dna, arts, wetenschapper, chemisch, geneeskunde, vloeistof, blauw, bio, wit, ziekenhuis, biotechnologie, handschoenen, technologie, professioneel, analyserend, steekproef, vrouw, kliniek, daling, apotheek, bloed, pipetteren, werk, oplossing, student, buis, technicus, bril, genetisch, jas, gezondheidszorg, ontdekking, persoon, zorg, dicht
Wetenschappelijke illustraties: Hydrogel zaaien, pipetteren, muis pootoedeem test, hand plaat montage, Li-Cor Odissey infrarood scanner.

Ik wil medisch wetenschappelijke illustraties van Mind the Graph gebruiken. Hoe kan ik dat doen?

Mind the Graph is een online platform waarmee wetenschappers en docenten hun eigen presentaties, werkstukken en grafisch samenvattingen op een aantrekkelijke en professionele manier. U kunt het dus gratis proberen en alle beschikbare wetenschappelijke illustraties bekijken.

U kunt ook de cijfers met vormen, grafieken, tekst en upload je eigen afbeeldingen om een hele presentatie, een grafische samenvatting of een wetenschappelijke infographic. U kunt een gratis gebruiker zijn zo lang als u wilt, maar u zult beperkte mogelijkheden hebben.

Met een paar dollar per maand kunt u ervaar als abonnee onbeperkte mogelijkheden. Bovendien kunt u zonder extra kosten nieuwe illustraties aanvragen. In feite zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees.

Mag ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja. Ons doel is om communicatie in de wetenschap en helpen wetenschappers en artsen om hun resultaten op een begrijpelijke en opvallende manier te communiceren. Je kunt je creaties gebruiken in je werkstukken, lessen, boeken, sociale media en wat je maar wilt. Als je een gratis gebruiker bent, moet je het watermerk behouden en citeren let op de grafiek in uw publicatie. Als u een abonnee bent, hoeft u ons niet te citeren (maar het zou geweldig zijn als u dat wel deed)!

[Voel je je klaar om te beginnen? Klik hier]

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen