Dacă aveți nevoie de ilustrații științifice, aici este locul potrivit, avem literalmente mii de ilustrații științifice pentru dvs., inclusiv mai multe subiecte din Biologie, Științele vieții, Științele sănătății și Medicină.  

Aceasta este o colecție de ilustrații cerute recent de clienți, în acest caz, tot ceea ce ține de portretul oamenilor de știință. Excelent pentru istoria științei și pentru a ilustra anumite descoperiri, în acest caz domeniul infectologiei și al cercetării coronavirusului.

Consultați câteva exemple de ilustrații științifice deja disponibile pe Mind the Graph. Și chiar dacă nu găsiți exact ceea ce vă trebuie în platformă, încercați să vă abonați pentru a utiliza serviciul de ilustrare științifică la cerere.

Ilustrații ale procedurilor de laborator

Însămânțarea hidrogelului, pipetarea, testul de edem al labei piciorului de șoarece, asamblarea plăcilor de mână, scanerul cu infraroșu Li-Cor Odissey. Cuvinte cheie înrudite: laborator, știință, pipetă, biologie, test, cercetare, laborator, științific, medical, experiment, chimie, echipament, sănătate, pipetă, analiză, ADN, doctor, om de știință, chimist, chimie, medicină, lichid, albastru, bio, alb, spital, biotehnologie, mănuși, tehnologie, profesionist, analizând, eșantion, femeie, clinică, picătură, farmacie, sânge, pipetare, lucru, soluție, student, tub, tehnician, ochelari, genetică, haină, sănătate, descoperire, persoană, îngrijire, apropiat
Ilustrații științifice: Însămânțarea hidrogelului, pipetarea, testul de edem al labei piciorului de șoarece, asamblarea plăcii de mână, scanerul cu infraroșu Li-Cor Odissey.

Vreau să folosesc ilustrațiile științifice medicale din Mind the Graph. Cum pot face acest lucru?

Mind the Graph este o platformă online care permite oamenilor de știință și profesorilor să își creeze propriile prezentări, lucrări și rezumate grafice într-un mod atractiv și profesional. Așadar, îl puteți încerca gratuit și puteți verifica toate ilustrațiile științifice disponibile.

De asemenea, puteți combina cifrele cu forme, diagrame, text și încărca propriile imagini pentru a realiza o prezentare întreagă, un rezumat grafic sau un infografic științific. Puteți fi utilizator gratuit cât timp doriți, dar veți avea caracteristici limitate.

Cu câțiva dolari pe lună puteți beneficiați de funcții nelimitate în calitate de abonat. În plus, veți putea solicita noi ilustrații fără costuri suplimentare. De fapt, cele mai multe dintre ilustrațiile noastre se bazează pe cererile abonaților noștri.

Pot să folosesc aceste ilustrații în publicațiile mele?

Da. Scopul nostru este de a îmbunătăți comunicarea în domeniul științei și de a ajuta oamenii de știință și medicii să își comunice rezultatele într-un mod ușor de înțeles și atractiv. Puteți utiliza creațiile dvs. în lucrări, cursuri, cărți, social media și orice doriți. Dacă sunteți un utilizator gratuit, trebuie să păstrați filigranul și să citați graficul în publicația dvs. Acum, dacă sunteți abonat, nu este nevoie să ne citați (Dar ar fi minunat dacă ați face-o)!

[Te simți pregătit să începi? Click aici]

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane