Hvis du har brug for videnskabelige illustrationer, er det her stedet, vi har bogstaveligt talt tusindvis af videnskabelige illustrationer til dig, herunder flere emner inden for biologi, biovidenskab, sundhedsvidenskab og medicin.  

Dette er en samling illustrationer, som kunder for nylig har efterspurgt, i dette tilfælde alt relateret til forskerportrætter. Perfekt til videnskabshistorie og til at illustrere visse opdagelser, i dette tilfælde inden for infektions- og coronavirusforskning.

Se et par eksempler på videnskabelige illustrationer, der allerede er tilgængelige på Mind the Graph. Og selv hvis du ikke finder præcis det, du har brug for, i platformen, Prøv at abonnere på den videnskabelige illustrationstjeneste on demand..

Illustrationer af laboratorieprocedurer

Hydrogel seeding, pipettering, test af ødem i musepoter, montering af håndplade, Li-Cor Odissey infrarød scanner. Relaterede nøgleord: laboratorium, videnskab, pipette, biologi, test, forskning, lab, videnskabelig, medicinsk, eksperiment, kemi, udstyr, sundhed, pipette, analyse, dna, læge, videnskabsmand, kemisk, medicin, væske, blå, bio, hvid, hospital, bioteknologi, handsker, teknologi, professionel, analyse, prøve, kvinde, klinik, dråbe, apotek, blod, pipettering, arbejde, løsning, studerende, rør, tekniker, briller, genetisk, frakke, sundhedspleje, opdagelse, person, pleje, tæt på
Videnskabelige illustrationer: Hydrogel-såning, pipettering, ødemtest af musepoter, samling af håndplader, Li-Cor Odissey infrarød scanner

Jeg vil gerne bruge medicinske og videnskabelige illustrationer fra Mind the Graph. Hvordan kan jeg gøre det?

Mind the Graph er en online platform der giver forskere og lærere mulighed for at lave deres egne præsentationer, artikler og grafiske abstracts på en attraktiv og professionel måde. Så du kan prøve det gratis og tjekke alle de videnskabelige illustrationer, der er tilgængelige.

Du kan også kombinere figurerne med figurer, diagrammer, tekst og uploade dine egne billeder for at lave en hel præsentation, et grafisk abstrakt eller en videnskabelig infografik. Du kan være gratis bruger, så længe du vil, men du vil have begrænsede funktioner.

Med et par dollars om måneden kan du Oplev ubegrænsede funktioner som abonnent. Derudover vil du kunne anmode om nye illustrationer uden ekstra omkostninger. Faktisk er de fleste af vores illustrationer baseret på anmodninger fra vores abonnenter.

Må jeg bruge disse illustrationer på mine publikationer?

Ja, det gør vi. Vores mål er at forbedre kommunikationen inden for videnskab og hjælpe forskere og læger med at kommunikere deres resultater på en forståelig og iøjnefaldende måde. Du kan bruge dine kreationer i dine artikler, klasser, bøger, sociale medier og alt, hvad du vil. Hvis du er en gratis bruger, skal du beholde vandmærket og citere grafen i din publikation. Hvis du er abonnent, behøver du ikke at citere os (men det ville være dejligt, hvis du gjorde det)!

[Er du klar til at starte? Klik her]

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner