Als u wetenschappelijk illustraties, hier is de plaatsWe hebben letterlijk duizenden wetenschappelijke illustraties voor je, waaronder verschillende onderwerpen in Biologie, Ecologie, Levenswetenschappen, Laboratorium, Gezondheid Wetenschappen en Geneeskunde/Anatomie.

Dit is een verzameling illustraties op verzoek van klanten, in dit geval alles met betrekking tot Laboratorium. Zeer geschikt voor onderzoekers en wetenschappers.

Bekijk enkele voorbeelden van wetenschappelijke illustraties die al beschikbaar zijn op Mind the Graph. En zelfs als je niet precies vindt wat je nodig hebt in het platform, probeer je in te schrijven om gebruik te maken van de on demand wetenschappelijke illustratie service.

laboratorium illustratie

Ik wil medisch wetenschappelijke illustraties van Mind the Graph gebruiken. Hoe kan ik dat doen?

Ok, onze illustraties gebruiken is heel eenvoudig! Let op de grafiek is een online platform waarmee wetenschappers en leerkrachten hun eigen presentaties, papers en grafisch samenvattingen op een aantrekkelijke en professionele manier. U kunt het dus gratis proberen en alle beschikbare wetenschappelijke illustraties bekijken.

U kunt ook, zoals hierboven gezegd, de cijfers met vormen, grafieken, tekst en upload je eigen afbeeldingen om een hele presentatie, een grafische samenvatting of een wetenschappelijke infographic. U kunt een gratis gebruiker zijn zo lang als u wilt, maar u zult beperkte mogelijkheden hebben.

Met een paar dollar per maand kunt u als abonnee onbeperkt gebruik maken van de mogelijkheden. Bovendien kunt u zonder extra kosten nieuwe illustraties aanvragen. In feite zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees.

Bovendien krijgt u de autonomie om uw eigen presentatie en grafiek samen te stellen. abstracten vraagt alleen wat nodig is voor jouw onderzoek.

Mag ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja.
Ons doel is om communicatie in wetenschap en helpen wetenschappers en artsen om hun resultaten op een begrijpelijke en opvallende manier te communiceren. 

Daarom kunt u uw creaties gebruiken in uw werkstukken, lessen, boeken, sociale media en wat u maar wilt. Maar, als je een gratis gebruiker bent, moet je het watermerk behouden en citeren let op de grafiek in uw publicatie. Als u een abonnee bent, hoeft u ons niet te citeren (maar het zou geweldig zijn als u dat wel deed)!

 

[Oké, ik wil het platform proberen!]
logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen