Als je wetenschappelijke illustraties nodig hebt, hier is de plaatshebben we letterlijk duizenden wetenschappelijke illustraties voor u, waaronder verschillende onderwerpen in Biologie, Ecologie, Levenswetenschappen, Laboratorium, Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde/Anatomie.

Dit is een verzameling illustraties op verzoek van klanten, in dit geval alles wat te maken heeft met Laboratorium. Zeer geschikt voor onderzoekers en wetenschappers.

Bekijk enkele voorbeelden van wetenschappelijke illustraties die al beschikbaar zijn op Mind the Graph. En zelfs als u in het platform niet precies vindt wat u nodig hebt, probeer u dan te abonneren op de on demand wetenschappelijke illustratiedienst.

laboratorium illustratie

Ik wil medisch wetenschappelijke illustraties van Mind the Graph gebruiken. Hoe kan ik dat doen?

Ok, onze illustraties gebruiken is heel eenvoudig! Let op de grafiek is een online platform waarmee wetenschappers en docenten op een aantrekkelijke en professionele manier hun eigen presentaties, papers en grafische samenvattingen kunnen maken. U kunt het dus gratis proberen en alle beschikbare wetenschappelijke illustraties bekijken.

U kunt ook, zoals gezegd, de cijfers combineren met vormen, grafieken, tekst en uw eigen afbeeldingen uploaden om een hele presentatie, een grafisch abstract of een wetenschappelijke infographic te maken. U kunt een gratis gebruiker zijn zolang u wilt, maar u zult beperkte mogelijkheden hebben.

Met een paar dollar per maand kunt u als abonnee onbeperkt gebruik maken van de mogelijkheden. Bovendien kunt u zonder extra kosten nieuwe illustraties aanvragen. In feite zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees.

Bovendien krijgt u de autonomie om uw eigen presentatie en grafisch overzicht samen te stellen, waarbij u alleen vraagt wat nodig is voor uw onderzoek.

Mag ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja.
Ons doel is de communicatie in de wetenschap te verbeteren en wetenschappers en artsen te helpen hun resultaten op een begrijpelijke en opvallende manier over te brengen. 

Daarom kunt u uw creaties gebruiken in uw papers, lessen, boeken, sociale media en wat u maar wilt. Maar als u een gratis gebruiker bent, moet u het watermerk behouden en de grafiek in uw publicatie vermelden. Als u een abonnee bent, hoeft u ons niet te citeren (maar het zou geweldig zijn als u dat deed)!

 

[Oké, ik wil het platform proberen!]
logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen