Wetenschappelijke illustraties van de prothese op Mind the Graph

Als u wetenschappelijk illustraties, hier is de plaatsWij hebben letterlijk duizenden wetenschappelijke illustraties voor u, waaronder verschillende onderwerpen in Biologie, Ecologie, Levenswetenschappen, Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde/Anatomie, zelfs meer specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld prothese.

Mind the Graph illustratie: Geamputeerde beenprothese
Mind the Graph illustratie: Geamputeerde beenprothese

Dit is een verzameling illustraties op verzoek van klanten, in dit geval alles wat met prothesen te maken heeft. Zeer geschikt voor onderzoekers en wetenschappers.

Bekijk enkele voorbeelden van wetenschappelijke illustraties die al beschikbaar zijn op Mind the Graph. En zelfs als je in het platform niet precies vindt wat je nodig hebt, kun je je abonneren op de on-demand wetenschappelijke illustratie service.

Mind the Graph Galerij
Mind the Graph Galerij

Deze verzameling komt van de verzoeken van onze gebruikers om hun wetenschap cijfersWe hebben dus een zeer grote verscheidenheid aan specifieke en gedetailleerde illustraties, maar vergeet niet dat je ze op ons platform kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Ik wil medisch wetenschappelijke illustraties van Mind the Graph gebruiken. Hoe kan ik dat doen?

Ok, onze illustraties gebruiken is heel eenvoudig! Let op de grafiek is een onlineplatform waarmee wetenschappers en docenten hun eigen presentaties, werkstukken en rapporten kunnen maken. grafisch samenvattingen op een aantrekkelijke en professionele manier. U kunt het dus gratis proberen en alle beschikbare wetenschappelijke illustraties bekijken.

Mind the Graph illustratie: Tandprothese 3
Mind the Graph illustratie: Tandprothese 3

Je kunt ook, zoals we hierboven al zeiden, de cijfers combineren met vormen, grafieken, tekst en je eigen afbeeldingen uploaden om een hele presentatie te maken, een grafische samenvattingof een wetenschappelijke infographic. U kunt een gratis gebruiker zijn zo lang als u wilt, maar u zult beperkte mogelijkheden hebben.

Met een paar dollar per maandkunt u als abonnee onbeperkte mogelijkheden ervaren. 

Bovendien kunt u zonder extra kosten nieuwe en persoonlijke illustraties aanvragen. In feite zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees.

Bovendien krijgt u de autonomie om uw eigen presentatie en grafiek samen te stellen. abstracten vraagt alleen wat nodig is voor jouw onderzoek.

Mind the Graph Galerij
Wetenschappelijke illustraties van prothese op Mind the Graph Gallery

Mag ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja.

Ons doel is om communicatie in de wetenschap en helpen wetenschappers en artsen om hun resultaten op een begrijpelijke en opvallende manier te communiceren. 

Mind the Graph illustratie: Gruen Zones Lateraal Bot Volledig
Mind the Graph illustratie: Gruen Zones Lateraal Bot Volledig

Daarom kun je jouw creaties gebruiken in je werkstukken, lessen, boeken, social media en wat je maar wilt. Maar, als je een gratis gebruiker bent, moet je het watermerk behouden en Mind the Graph citeren in je publicatie. Als je een abonnee bent, hoef je ons niet te citeren (maar het zou geweldig zijn als je dat wel doet).

Wilt u een nieuwe en persoonlijke illustratie aanvragen?

Klik op hier om abonnee te worden en uw illustratie aan te vragen!

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen