Wetenschappelijke illustraties van de prothese op Mind the Graph

Als je wetenschappelijke illustraties nodig hebt, hier is de plaatsWij hebben letterlijk duizenden wetenschappelijke illustraties voor u, waaronder verschillende onderwerpen in Biologie, Ecologie, Levenswetenschappen, Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde/Anatomie, zelfs meer specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld prothese.

Mind the Graph illustratie: Geamputeerde beenprothese
Mind the Graph illustratie: Geamputeerde beenprothese

Dit is een verzameling illustraties op verzoek van klanten, in dit geval alles wat met prothesen te maken heeft. Zeer geschikt voor onderzoekers en wetenschappers.

Bekijk enkele voorbeelden van wetenschappelijke illustraties die al beschikbaar zijn op Mind the Graph. En zelfs als u in het platform niet precies vindt wat u nodig hebt, kunt u zich inschrijven voor de wetenschappelijke illustratiedienst op aanvraag.

Mind the Graph Galerij
Mind the Graph Galerij

Deze collectie komt voort uit de verzoeken van onze gebruikers om hun wetenschappelijke figuren samen te stellen, dus we hebben een zeer grote verscheidenheid aan specifieke en gedetailleerde illustraties, maar vergeet niet dat u ze op ons platform kunt aanpassen aan uw behoeften.

Ik wil medisch wetenschappelijke illustraties van Mind the Graph gebruiken. Hoe kan ik dat doen?

Ok, onze illustraties gebruiken is heel eenvoudig! Let op de grafiek is een online platform waarmee wetenschappers en leraren hun eigen presentaties, papers en grafische samenvattingen op een aantrekkelijke en professionele manier kunnen maken. U kunt het dus gratis proberen en alle beschikbare wetenschappelijke illustraties bekijken.

Mind the Graph illustratie: Tandprothese 3
Mind the Graph illustratie: Tandprothese 3

U kunt ook, zoals gezegd, de cijfers combineren met vormen, grafieken, tekst en uw eigen afbeeldingen uploaden om een hele presentatie, een grafisch abstract of een wetenschappelijke infographic te maken. U kunt een gratis gebruiker zijn zolang u wilt, maar u zult beperkte mogelijkheden hebben.

Met een paar dollar per maandkunt u als abonnee onbeperkte mogelijkheden ervaren. 

Bovendien kunt u zonder extra kosten nieuwe en persoonlijke illustraties aanvragen. In feite zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees.

Bovendien krijgt u de autonomie om uw eigen presentatie en grafisch overzicht samen te stellen, waarbij u alleen vraagt wat nodig is voor uw onderzoek.

Mind the Graph Galerij
Wetenschappelijke illustraties van prothese op Mind the Graph Gallery

Mag ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja.

Ons doel is de communicatie in de wetenschap te verbeteren en wetenschappers en artsen te helpen hun resultaten op een begrijpelijke en opvallende manier over te brengen. 

Mind the Graph illustratie: Gruen Zones Lateraal Bot Volledig
Mind the Graph illustratie: Gruen Zones Lateraal Bot Volledig

Daarom kunt u uw creaties gebruiken in uw papieren, klassen, boeken, sociale media, en alles wat je wilt. Maar, als je een gratis gebruiker bent, moet je het watermerk behouden en Mind the Graph citeren in je publicatie. Nu, als je een abonnee bent hoef je ons niet te citeren (maar zou geweldig zijn als je het doet).

Wilt u een nieuwe en persoonlijke illustratie aanvragen?

Klik op hier om abonnee te worden en uw illustratie aan te vragen!

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen