Afbeeldingen van aandoeningen van de bloedsomloop, zoals hartletsels, zijn zeer nuttig voor de patiënt en de ouders om de onderliggende problemen en de behandelingen te begrijpen. Zij moeten de medische informatie begrijpen, zodat de behandeling succesvol kan zijn. We weten echter dat het heel moeilijk is om visueel te communiceren. Je hebt de juiste middelen en vaardigheden nodig. Het is niet gemakkelijk om goede illustraties van cardiologie te vinden. Daarnaast is infographic design niet iets wat we leren op de medische school en grafische ontwerpers of illustraties zijn er niet altijd.

Dus, hoe zou ik als arts aantrekkelijke figuren kunnen maken om de behandeling aan mijn patiënten uit te leggen? Hoe maak ik interessante schema's of grafieken voor mijn lessen, presentaties en onderzoeksverslagen?

Mind the Graph is een online platform waar je dit allemaal kunt doen. En het belangrijkste: je hoeft grafisch ontwerpen niet vanaf nul te leren. Het is een infographic maker voor artsen en wetenschappers.

U hoeft dus geen tijd meer te besteden aan het zoeken naar cijfers op internet. Ook bent u zich ervan bewust dat het stelen van andermans cijfers problemen oplevert met het auteursrecht. De risico's begrijpen van het gebruik van afbeeldingen van Google in je presentaties, lessen en werkstukken, kijk naar dit artikel. Stel jezelf niet bloot aan dit risico. Bovendien zien de meeste illustraties op de website er niet professioneel uit en kunnen ze uw werk in gevaar brengen.

Vandaag zal ik me concentreren op illustraties van cardiologie. U kunt echter een grote inhoud van andere medische gebieden op onze blog vinden:

Bekijk nu enkele illustraties van cardiologie op Mind the Graph:

voorbeeld_78349 (2)voorbeeld_79053 (1)

 

En als u een illustratie mist, geen nood! Wij maken nieuwe illustraties op basis van verzoeken van onze abonnees. Dus, waarom begin je vandaag niet met het verbeteren van je communicatie? Geef betere lessen en presentaties en krijg meer kijkcijfers voor je werkstukken.

 

start_get

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen