Billeder af kredsløbssygdomme som hjertelæsioner er meget nyttige, når patienter og forældre skal forstå de underliggende problemer og behandlingerne. De har brug for at forstå den medicinske information, så behandlingen kan blive vellykket. Men vi ved, at det er meget svært at kommunikere visuelt. Du har brug for de rigtige ressourcer og færdigheder. Det er ikke let at finde gode illustrationer af kardiologi. Desuden er infografikdesign ikke noget, vi lærer på medicinstudiet, og grafiske designere eller illustratorer er ikke altid til stede.

Så hvordan kan jeg som læge skabe attraktive figurer til at forklare behandlingen for mine patienter? Hvordan skaber jeg interessante skemaer eller diagrammer til min undervisning, præsentationer og forskningsopgaver?

Mind the Graph er en online platform, hvor du kan gøre alt dette. Og det vigtigste er, at du ikke behøver at lære grafisk design fra bunden. Det er en infografikproducent for læger og forskere.

Så du behøver ikke længere at bruge tid på at lede efter figurer på internettet. Du er også klar over, at hvis du stjæler en andens figurer, vil det give problemer med ophavsretten. At forstå risikoen ved at bruge billeder fra Google til dine præsentationer, undervisning og opgaver, Se denne artikel. Udsæt ikke dig selv for denne risiko. Derudover ser de fleste illustrationer, der findes på nettet, ikke professionelle ud og kan kompromittere dit arbejde.

I dag vil jeg fokusere på illustrationer af kardiologi. Men du kan finde et stort indhold af andre medicinske områder på vores blog:

Tag nu et kig på nogle illustrationer af kardiologi, der er tilgængelige på Mind the Graph:

preview_78349 (2)preview_79053 (1)

 

Og hvis du savner en illustration, skal du ikke bekymre dig! Vi laver nye illustrationer baseret på forespørgsler fra vores abonnenter. Så hvorfor ikke allerede i dag begynde at forbedre din kommunikation? Giv bedre undervisning og præsentationer, og få flere visninger af dine artikler.

 

start_get

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner