Olá! É sexta-feira novamente. Voordat we gaan praten over de verwachtingen voor het einde van dit jaar, wil ik u de nieuwe illustraties laten zien die we deze maand aan Mind the Graph hebben toegevoegd. We verbeteren onze biblioteca de ilustrações médicas, met veel afbeeldingen van cardiologie. Já temos uma enorme biblioteca com mais de oito mil ilustrações científicas. Dit zijn de meest recente, maar u kunt ze allemaal op ons platform vinden.

Comece agora

Nieuwe illustraties voor cardiologie

Infecção e lesões

Estas ilustrações com bactérias e vírus no sistema circulatório são úteis para explicar a sepse:

bloed_sepse_scientifc_illustraties

Estrutura da artéria e aterosclerose 

Aterosclerose is een aandoening waarbij het binnenste van een kunst wordt aangetast door de aanwezigheid van een plaque. In ernstige gevallen kan dit leiden tot coronaire hartziekten, cerebrale bloedvergiftiging, perifere hartziekten of renale problemen, afhankelijk van de aangetaste arteriën.

Wij voegen illustraties toe van de artérias saudáveis, de iniciaire estágios van aterosclerose en o estágio grave, zodat u deze kunt combineren om de voortgang van uw ziekte te laten zien.

artéria_científica_ilustrações

Moléculas de ácidos graxos

Daarnaast kunt u nu illustraties vinden van moléculas de ácidos graxos, om het verschil te verklaren tussen ácidos graxos saturados e insaturados en de acúmulo de placas nas artérias.

vet_zuur_wetenschappelijk_illustraties

Mules magras e obesas casuais

Encontre novas ilustrações de mulheres casuais:

obesidade_mulher_científica_ilustrações

Kan ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

SIM! We hebben Mind the Graph opgericht om wetenschappers in staat te stellen de communicatie in de maatschappij te verbeteren. Você pode usar suas criações em seus trabalhos, aulas, livros, redes sociais e o que quiser. Als u een gratis gebruiker bent, dient u een marca d'água aan te houden en een afbeelding van uw publicatie te citeren. Nu, als você é assinante não precisa nos citar (mas seria ótimo se você fizesse isso)! Você pode permanecer como usuário gratuito pelo tempo que desejar.

No entanto, se você quiser  toegang tot alle middelen.  kan worden bijgewerkt tot een onbeperkte reeks.

cuidado com o gráfico ilustrações científicas

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen