Bună! E vineri din nou. Înainte de a vorbi despre așteptările pentru sfârșitul săptămânii, vreau să vă arăt noile ilustrații pe care le-am adăugat la Mind the Graph în această săptămână. Îmbunătățim biblioteca noastră de ilustrații medicale, cu multe ilustrații de cardiologie. Avem deja o bibliotecă imensă cu peste opt milioane de ilustrații științifice. Acestea sunt cele mai noi, dar puteți să le conferiți pe toate pe platforma noastră.

Comece agora

Noi ilustrații în cardiologie

Infecție și leziuni

Aceste ilustrații cu bacterii și virusuri în sistemul circulator sunt utile pentru a explica sepsisul:

sânge_sepsie_științifică_ilustrații

Structura arterei și ateroscleroza 

Ateroscleroza este o boală în care interiorul unei artere se îngroașă din cauza acvaplanării plăcii. În cazul în care este grav, poate avea ca rezultat o boală arterială coronariană, accident vascular cerebral, boală arterială periferică sau probleme renale, în funcție de ce artere sunt afectate.

Adăugăm ilustrații ale arterelor sănătoase, ale stadiilor inițiale ale aterosclerozei și ale stadiilor grave, pentru ca dumneavoastră să le puteți combina pentru a arăta evoluția bolii.

artéria_cientifica_ilustrações

Molecule de acizi grași

În plus, acum puteți găsi ilustrații ale moleculelor de acizi grași, pentru a explica diferența dintre acizii grași saturați și nesaturați și acumularea de plăci în artere.

acid_gras_acid_stiințific_ilustrații

Femeile cu greutate și obezitate casuale

Găsiți noi ilustrații de femei căsătorite:

obesidade_mulher_científica_ilustrações

Pot folosi aceste ilustrații în publicațiile mele?

SIM! Am creat Mind the Graph pentru a capacita cercetătorii și a îmbunătăți comunicarea în domeniul științei. Puteți folosi creațiile dvs. în lucrările dvs., în clase, în cărți, în rețelele de socializare și tot ce doriți. Dacă sunteți un utilizator gratuit, trebuie să păstrați marca de apă și să citați graficul în publicația dvs. Acum, dacă sunteți în curs de a vă ocupa nu trebuie să ne citați (dar ar fi foarte bine dacă ați face asta)! Puteți rămâne ca utilizator gratuit pentru perioada de timp pe care o doriți.

No entanto, dacă doriți  să aibă acces la toate resursele  , poderá atualizar para una conta ilimitada.

grijă cu grafica ilustrații științifice

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane