Olá! É sexta-feira novamente. Ennen kuin kerromme loppuviikon odotuksista, haluan esitellä teille uudet kuvat, joita olemme lisänneet Mind the Graph:hen tänä lukuvuonna. Melhoramos nossa biblioteca de ilustrações médicas, com muitas ilustrações de cardiologia. Já temos uma enorme biblioteca com mais de oito mil ilustrações científicas. Nämä ovat kaikkein uusimpia, mutta voit antaa ne kaikki meidän palvelimellamme.

Comece agora

Uudet kuvat kardiologiassa (Novas ilustrações em Cardiologia)

Infektio ja vauriot

Nämä kuvat, joissa on bakteereja ja viruksia verenkiertoelimistössä, ovat yksinkertaisia, jotta voidaan selittää sepse:

blood_sepse_scientifc_illustrations (veri_sepse_tieteelliset_kuvat)

Estrutura da artéria e ateroskleroosi 

Ateroskleroosi on sairaus, jonka vuoksi nivelen sisäpuoli on vaurioitunut istukan kiinnittymisen vuoksi. Jos se on vakava, seurauksena voi olla sepelvaltimotauti, aivoverisuonitulehdus, perifeerinen valtimotauti tai munuaisongelmat, riippuen siitä, mitä verisuonia on vaurioitunut.

Adicionamos ilustrações de artérias saudáveis, os estágios iniciais da aterosclerose e o estágio grave, para que você possa combiná-los para mostrar a progressão da doença.

artéria_científica_ilustrações (tieteellinen kuva)

Moléculas de ácidos graxos Moléculas de ácidos graxos

Lisäksi voit löytää myös kuvamateriaaleja, jotka kuvaavat raskasmetallien molekyylejä, jotta voit selittää eron tyydyttyneiden ja tyydyttymättömien raskasmetallien ja niveltymien välille ja selittää, miten niveltymättömät ja tyydyttymättömät raskasmetallit muodostavat niveltymiä.

fat_acid_scientifc_illustrations (rasvahapot)

Rasvaiset ja lihavat naispuoliset naiset

Löydät uusia kuvia naisista:

obesidade_mulher_científica_ilustrações

Voinko käyttää näitä kuvia omissa julkaisuissani?

SIM! Olemme luoneet Mind the Graph:n, jotta voimme valmentaa tutkijoita ja parantaa tiedonvälitystä tietoyhteiskunnassa. Você pode usar suas criações in seus trabalhos, aulas, livros, redes socialis and o que quiser. Se você é an userário gratuito, deve manter a marca d'água e citar o gráfico em sua publicação. Nyt, jos olet assinanttina, ei tarvitse kutsua meitä (mutta olisi hyvä, jos tekisit sen)! Voit pysyä käyttäjänä ilmaiseksi niin kauan kuin haluat.

No entanto, se você quiser  saada pääsy kaikkiin resursseihin  , voit päivittää sen, jotta se on rajattomasti saatavilla.

cuidado com o gráfico ilustrações científicas (tieteelliset kuvat)

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit