Perjantaina esittelemme uudet tieteelliset ja lääketieteelliset kuvitukset, joiden avulla käyttäjät voivat luoda palkittuja tieteellisiä postereita. Kirjastossamme on jo yli kahdeksantuhatta kuvaa, jotka ovat kaikkien mind the graph -käyttäjien (myös ilmaiskäyttäjien) saatavilla. Näiden kuvitusten avulla voit luoda graafisia tiivistelmiä, infografiikkaa, papereita, julisteita, luokkia ja mitä tahansa haluat. Jos siis olet mind the graph -käyttäjä, älä unohda tarkistaa uutisia joka viikko blogistamme tai alustastamme. Mutta jos et ole koskaan kokeillut Mind the Graph:tä, voit aloittaa nyt ilmaiseksi.

mind the graph tieteelliset kuvitukset

Katsotaanpa uusia lääketieteellisiä kuvituksia.

Ihmisen sydän sydänpussin kanssa

sydänperikardium

Ihmisen tunteet ja oireet

inhimilliset tunteet

Autofagia

autofagia lääketieteelliset kuvitukset mielessä kuvaaja

Eri eläinlajien munuaiset 

naudan munuainen

Sarveiskalvon kerrokset ja istukan kerrokset

sarveiskalvon kerrokset

Voinko käyttää Mind the graph -kuvauksia julkaisuissani?

Kyllä. Voit käyttää Mind the Graph:tä ilmaiseksi tuhansien tieteellisten kuvitusten käyttöön. Lisäksi voit käyttää ilmaispakettia niin kauan kuin haluat. Ilmaispaketissa ei kuitenkaan ole rajattomasti ominaisuuksia, ja ilmaiskäyttäjänä sinun on siteerattava Mind the Graph:tä ja säilytettävä vesileima. Sinun ei tarvitse tehdä niin, jos olet tilaaja.

Lisäksi suurin osa kuvituksistamme perustuu tilaajiemme pyyntöihin. Jos siis kaipaat jotain kuvitusta, voit pyytää sitä ilman lisäkustannuksia. Eikö olekin uskomatonta? Premium-paketissa on rajoittamattomat ominaisuudet. Jos et ole vielä tilaaja, voit aloittaa tänään:

get_updated

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit