På fredag visar vi upp våra nya vetenskapliga och medicinska illustrationer som gör det möjligt för våra användare att skapa prisbelönta vetenskapliga posters. Vi har redan över åtta tusen illustrationer i vårt bibliotek som är tillgängliga för alla mind the graph-användare (inklusive gratisanvändare). Med dessa illustrationer kan du skapa grafiska abstraktioner, infografik, papper, affischer, klasser och vad du vill. Så om du är en mind the graph-användare, glöm inte att kolla nyheterna varje vecka på vår blogg eller plattform. Men om du aldrig har provat Mind the Graph kan du börja nu gratis.

Tänk på grafen vetenskapliga illustrationer

Så, låt oss se de nya medicinska illustrationerna

Mänskligt hjärta med hjärtsäck

hjärta hjärtsäck

Mänskliga känslor och symptom

mänskliga emulsioner

Autofagi

autofagi medicinska illustrationer sinne grafen

Njurar från olika djurarter 

njure från nötkreatur och andra oxdjur

Hornhinnans lager och placentans lager

hornhinnans skikt

Kan jag använda Mind the graph-illustrationerna i mina publikationer?

Ja, du kan använda Mind the Graph gratis för att få tillgång till tusentals vetenskapliga illustrationer. Dessutom kan du använda gratisplanen så länge du vill. Men gratisplanen har inte obegränsade funktioner och som gratisanvändare måste du citera Mind the Graph och behålla vattenstämpeln. Det behöver du inte göra om du är prenumerant.

De flesta av våra illustrationer är dessutom baserade på önskemål från våra prenumeranter. Så om du saknar någon illustration kan du beställa den utan extra kostnad. Fantastiskt, eller hur? Premiumplanen har obegränsade funktioner. Så om du inte är prenumerant ännu kan du börja redan idag:

get_updated

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar