Bent u een kattenliefhebber? June is de adopteer een kat maand en als kat (en hond) persoon hou ik ervan <3

Katten en honden zijn de meest voorkomende huisdieren. Maar voordat ze onze banken en harten veroverden, hadden ze een heel ander leven.  Natuur ecologie deed een geanimeerde video die iets laat zien over de geschiedenis van de katten. De video is erg gaaf en we kijken er graag naar.

Een kat kan de beste vrienden van een wetenschapper zijn. Zijn het ook kleine wetenschappers?

Er is ook een project om een spel van wetenschappers katten. De katten zullen over de wereld heersen:

 

Het idee van het spel is om 6 of meer wetenschapspunten te verzamelen om de "Grootste wetenschapskat aller tijden" te worden genoemd! Om een experiment uit te voeren, moet je een kaart van de tafel slaan met je wetenschappelijke methode. Vervolgens pas je de regel op de kaart toe op het spel en MOET je deze zo goed mogelijk volgen. Als je een spelregel niet volgt en een andere speler je daarop aanspreekt, moet je een kaart terugleggen op de stapel. Kijk wie de meeste wetten van de wetenschap kan volgen door steeds meer regels te stapelen!

Let op de grafiek, wij houden van kittens en steunen de adoptie een kat maand. Katten mogen vrij buiten rondlopen leven korter, gewelddadiger en minder gezond dan geadopteerde katten die aan de lijn lopen of binnen worden gehouden. Maar vergeet niet dat adopteren een grote verantwoordelijkheid is en dat katten geen objecten zijn. Ze hebben hun behoeften, zoals comfort, voedsel en een gezond leven en genegenheid. Deze gids naar katteneigenaar zal je daarbij helpen. Als u kunt en wilt adopteren, doe dan mee aan de adoptiecampagne en wees heel blij met uw kat.

Vergeet bovendien niet om ons een foto met uw kat te sturen <3

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen