Ești o persoană cu pisici? June este luna adoptării unei pisici și ca o persoană cu pisici (și câini) , îmi place la nebunie <3

Pisicile și câinii sunt cele mai frecvente animale domestice. Cu toate acestea, înainte de a ne cuceri canapelele și inimile, au avut o viață foarte diferită.  Ecologia naturii a făcut o video animat care arată puțin despre istoria pisicilor. Videoclipul este foarte tare și ne place să-l urmărim.

O pisică poate fi cel mai bun prieten al unui om de știință. Sunt și ele mici oameni de știință?

Există, de asemenea, un proiect de creare a unui joc de pisici de știință. Pisicile vor conduce lumea:

 

Ideea jocului este de a colecta 6 sau mai multe puncte de știință pentru a fi considerat "Cea mai mare pisică de știință din toate timpurile!". Pentru a efectua un experiment, trebuie să lovești o carte de pe masă folosind metoda ta științifică. Apoi, aplicați regula de pe carte în joc și TREBUIE să o urmați cât mai bine posibil. Dacă nu reușești să respecți o regulă în joc și un alt jucător te atenționează, trebuie să înapoiezi o carte în teanc. Vedeți cine poate respecta cele mai multe legi ale științei, stivuind tot mai multe reguli!

Având în vedere graficul, iubim pisicuțele și susținem luna adoptării unei pisici. Pisicile au voie să se plimbe liber în aer liber trăiesc o viață mai scurtă, mai violentă și mai puțin sănătoasă decât pisicile adoptate care se plimbă în lesă sau sunt ținute în casă. Dar nu uitați că adoptarea este o mare responsabilitate și că pisicile nu sunt obiecte. Ele au nevoile lor, precum confort, hrană și viață sănătoasă, precum și afecțiune. Acest ghid la proprietarul pisicii vă va ajuta în acest sens. Dacă puteți și doriți să adoptați, alăturați-vă campaniei de adopție și fiți foarte fericiți cu pisica dumneavoastră.

În plus, nu uitați să ne trimiteți o poză cu pisica voastră <3

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane