Er du et kattemenneske? June er den Adopter en kat-måned og som et katte- (og hunde-) menneske elsker jeg det <3

Katte og hunde er de mest almindelige husdyr. Men før de erobrede vores sofaer og hjerter, havde de et meget anderledes liv.  Naturøkologi gjorde en animeret video der viser lidt om kattenes historie. Videoen er meget cool, og vi elsker at se den.

En kat kan være en forskers bedste ven. Er de også små forskere?

Der er også et projekt om at skabe en videnskabsmændenes kattekamp. Kattene vil herske over verden:

 Adopter en kattemåned: Videnskaben om katte

Idéen med spillet er at samle 6 eller flere videnskabspoint for at blive betragtet som "den største videnskabskat nogensinde!" For at udføre et eksperiment skal du slå et kort ned fra bordet ved hjælp af din videnskabelige metode. Derefter anvender du reglen på kortet i spillet og SKAL følge den efter bedste evne. Hvis du ikke følger en regel i spillet, og en anden spiller siger det til dig, skal du lægge et kort tilbage i bunken. Se, hvem der kan følge flest videnskabelige love ved at stable flere og flere regler op!

Med grafen in mente elsker vi killinger og støtter Adopter en kat-måneden. Katte får lov til at færdes frit udendørs lever kortere, mere voldelige og mindre sunde liv end adopterede katte. der føres i snor eller holdes indendørs. Men husk, at det er et stort ansvar at adoptere, og at katte ikke er objekter. De har deres behov, som komfort, mad og et sundt liv samt kærlighed. Denne vejledning til katteejeren vil hjælpe dig med det. Hvis du kan og vil adoptere, så deltag i adoptionskampagnen og bliv meget glad for din kat.

Glem heller ikke at sende os et billede med din kat <3

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner