Als u leraar bent of uw gegevens presenteert op een wetenschappelijk congres, weet u waarschijnlijk hoe moeilijk het is om de aandacht van het publiek vast te houden. Het kan nog erger zijn als je jonge mensen plaagt. Er zijn veel hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw presentaties te verbeteren. Je moet altijd de beste inhoud kiezen, je spreekvaardigheid verbeteren en een opvallende presentatie maken. Als je geweldige presentaties wilt maken, kan de grafiek een krachtige bondgenoot voor je zijn.

Abonnees kunnen een onbeperkt aantal dia's gebruiken en kunnen direct vanaf het platform presenteren. Met duizenden beschikbare wetenschappelijke illustraties is het gemakkelijker om de aandacht van het publiek te trekken.

Bovendien gebruiken veel van de grafiekabonnees het platform om hun presentaties en prijzen te maken.winnende wetenschappelijke posters voor een wetenschappelijk congres.

Rui-presentatie

Als u uw eigen presentatie op Mind the Graph wilt maken, bekijk dan onze tutorial om te zien hoe eenvoudig het is om uw communicatie te verbeteren:

Als je de video leuk vond, probeer dan de grafiek en begin je eigen presentaties:

infographic63724 (1)

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen