Dacă sunteți profesor sau dacă vă prezentați datele în cadrul unui congres științific, probabil știți cât de greu este să mențineți atenția publicului. Poate fi și mai rău dacă vă adresați tinerilor. Există o mulțime de instrumente pe care le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți prezentările. Trebuie să alegeți întotdeauna cel mai bun conținut, să vă îmbunătățiți abilitățile de vorbire și să creați o prezentare care să atragă atenția. Dacă vreți să faceți prezentări impresionante, țineți cont de grafic poate fi un aliat puternic pentru dumneavoastră.

Abonații au la dispoziție un număr nelimitat de diapozitive pe care le pot folosi și pot prezenta direct de pe platformă. Având la dispoziție mii de ilustrații științifice, este mai ușor să captați atenția publicului.

În plus, mulți dintre abonații la grafice folosesc platforma pentru a-și crea prezentări și premii.postere științifice câștigătoare pentru congresul științific.

Rui-prezentare

Dacă doriți să vă creați propria prezentare pe Mind the Graph, urmăriți tutorialul nostru pentru a vedea cât de simplu este să vă îmbunătățiți comunicarea:

Dacă v-a plăcut videoclipul, încercați să vă gândiți la grafic și să începeți propriile prezentări:

infographic63724 (1)

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane