Om du är lärare eller om du presenterar dina data på en vetenskaplig kongress vet du förmodligen hur svårt det är att hålla kvar åhörarnas uppmärksamhet. Det kan vara ännu värre om du undervisar unga människor. Det finns många verktyg som du kan använda för att förbättra dina presentationer. Du måste alltid välja det bästa innehållet, förbättra din talförmåga och skapa en iögonfallande presentation. Om du vill göra fantastiska presentationer kan Mind the Graph vara en kraftfull allierad för dig.

Prenumeranter har ett obegränsat antal bilder att använda och de kan presentera direkt från plattformen. Med tusentals vetenskapliga illustrationer tillgängliga är det lättare att fånga publikens uppmärksamhet.

Dessutom använder många grafabonnenter plattformen för att skapa sina presentationer och prisutdelningarvinnande vetenskapliga posters för vetenskaplig kongress.

Rui-presentation

Om du vill skapa din egen presentation om Mind the Graph kan du titta på vår handledning för att se hur enkelt det är att förbättra din kommunikation:

Om du gillade videon kan du prova att tänka på grafen och starta dina egna presentationer:

infographic63724 (1)

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar