Ei ole epäilystäkään siitä, että kirjallisesti tutkimus paperi on tärkeä tehtävä jokaiselle opiskelijalle. Se menee paljon tavallista nykyistä tehtävää pidemmälle. Se osoittaa, missä määrin opiskelija kykenee paitsi oppimaan ja omaksumaan materiaalia myös tekemään tutkimustyötä ja tekemään uusia johtopäätöksiä, joita ei ole aiemmin tehty. 

Tällaiset taidot on osoitettava. Ja tätä varten heidän on tehtävä etukäteen kattavaa ja monipuolista työtä. Mitä paremmin tämä työ on tehty, sitä paremmat mahdollisuudet on saada korkein arvosana. Tätä varten ehdotan, että tutustut seuraavaan aineistoon ja lisäät huomattavasti mahdollisuuksiasi. menestys.

Valitse oikea teema

Opettaja voi antaa sinulle tutkimusaiheen. Mutta jos aiheen valinta on kokonaan sinun, ota se vakavasti. Valitse aihe, joka resonoi sielusi ja ajatustesi kanssa. Näin sinun on helpompi kirjoittaa aiheesta monimutkainen kysymyksiä ja tehdä tutkimusta yleensä.

Muotoile pääteesi ja käytä ammattiapua tutkimuspaperin kirjoittamiseen. 

Tärkeimpien tavoitteiden oikea muotoilu opinnäytetyö on yhtä tärkeää, kun kirjoitat tutkimusartikkelia. Tämä on tutkimuksesi keskeinen ankkuri, jonka ympärille kehität työsi. Se on tärkeä lähtökohta, ja monet opiskelijat ovat huolissaan siitä. Mutta mikään ei ole mahdotonta EduBirdien ammattikirjoittajien kanssa. Käyttämällä online paperin kirjoituspalvelu, voit hyödyntää ammattiapua ja saada apua tutkimuspapereiden ja esseiden kanssa. Toisin sanoen, pääteesi on se keskeinen kohta, jota varten teet tutkimusta ja todistat kantasi ja mielipiteesi.

Muotoile kysymyksiä, jotka paljastavat teesin.

Kun olet muotoillut pääteesin oikein, siirry kysymysten esittämiseen. Tämä on yhtä tärkeä vaihe kirjoituksessasi. Väitöskirja on tutkimuksesi tärkeä yleistävä ankkuri. Kysymyksiä muotoilemalla jaat teesin aiheiksi ja alateemoiksi. Kehittämällä kutakin niistä, muotoilet väitteitä ja perustelet niitä. Ja kukin niistä puolestaan todistaa pääväitteesi olemuksen ja totuudenmukaisuuden.

Tee hahmotelma

Muista tehdä suunnitelma. Saatat ajatella, että edellisessä kappaleessa esitetty työ on jo eräänlainen suunnitelma. Enkä kiellä sitä. Mutta nyt ei ole kyse siitä. Puhumme aiemmin määrittelemäsi asianmukaisesta organisoinnista. aiheet ja ala-aiheet. Kun olet kerännyt ne kaikki, sinun on laitettava ne järjestykseen. Laita ne oikeaan järjestykseen.

Oikea järjestys on a rakenne jonka avulla lukija voi helposti siirtyä selittävän aineistosi yhdestä osasta toiseen. Jokainen uusi kohta tai alaotsikko on looginen seuraus edellisestä johtopäätöksestä. Ja niin edelleen kysymyksestä toiseen, aiheesta toiseen. Niin, että loppujen lopuksi saat hyvin organisoidun, täydellisen tekstin.

Valitse oikeat lähteet

Mitä vakavammasta tutkimustyöstä on kyse, sitä enemmän ammattimaisia lähteitä on syytä valita. Missään tapauksessa sinun ei pidä luottaa vain yhteen. Verkkolähteiden lisäksi älä laiminlyö painettuja julkaisuja - kirjoja, lehtiä, ja metodologiset aineistot. Lisäksi se voi olla eri asiantuntijoiden haastatteluja. Kaikki tämä ei ainoastaan tuo lisäarvoa tutkimukseesi, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden uppoutua aiheeseen täysin eri näkökulmista ja näkökulmista. Ja näin luoda laadukasta huippuluokan aineistoa.

Ilmoita kaikki niitä koskevat tiedot oikein, kun käytät painettuja lähteitä. Ole johdonmukainen ja lukutaitoinen mainitsemalla ensin kirjoittajan nimi ja nimikirjaimet, julkaisuvuosi ja sen jälkeen koko nimi. otsikko kirjan nimi, kaupunki ja kustantajan nimi. Etsi hyväksytyt standardit ja tarkista ne.

Järjestä aikasi viisaasti

Yhtä tärkeää on se, miten järjestät itsesi, eli aikasi. Kullakin oppilaitoksella voi olla omat sääntönsä, jotka koskevat tietyn paperin laatimisaikaa. Vältä väärää tunnetta siitä, että pystyt tekemään kaiken ajoissa, jos tiedät, että sinulla on paljon aikaa, ja viivyttelet tahtomattaasi kirjoittamisen aloittamista. Tämä voi olla myöhemmin julma pila. Lisäksi järjestämällä aikasi oikein ja tekemällä siten työsi tasaisesti vältät ylikuormitusta ja kaoottista ajattelua, joita usein syntyy kiireessä.

Tarkista ja tarkista uudelleen

Kun kirjoitat tutkimusartikkelia, saatat huomata lukevasi saman lauseen useaan kertaan, kappale kappaleen toisensa jälkeen. Siksi saatat ajatella, että olet nähnyt ja korjannut kaikki virheet kirjoittaessasi. Älä kuitenkaan luota tähän mielipiteeseen. Kun olet kirjoittanut tutkielman kokonaan, anna itsellesi aikaa levätä. Siirry kokonaan toiseen toimintaan. Jos olet jakanut aikasi oikein etukäteen, voit ottaa muutaman päivän ajan vapaata.

Palaa sitten kirjoittamisen pariin. Sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka paljon katsot luomasi materiaalia uudessa valossa. Tämän tuoreen katseen avulla voit tehdä viimeisiä muokkauksia, arvioida ja varmistaa, että päätelmässäsi käsitellään kaikki työsi kysymykset.

Laadullisen tutkimuksen tekeminen on työläs tehtävä. Se vaatii paitsi sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä myös ei-triviaalia tutkimustyötä tarvittavien lähteiden ja resurssien löytämiseksi. Sovellat myös kaikkia aiempia oppimiskokemuksiasi ja luot uutta ja ainutlaatuista aineistoa. Toivon vilpittömästi, että aiemmin korostetuista vinkeistä on myös sinulle hyötyä. Ja sen tuloksena tuotat paitsi huomionarvoisen, myös omaperäisen ja syvällisen tutkimustyön.

Tutkimusartikkelin kirjoittaminen korkeakouluissa: A Proven Guide
Kuva: tonodiaz Freepik-sivustolla
Tutkimusartikkelin kirjoittaminen korkeakouluissa: A Proven Guide

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit