Mind The Graph -logo

Tietosuojakäytäntö


Viimeisin päivitys 20. kesäkuuta 2022.

Kiitos, että vierailet verkkosivustollamme osoitteessa https://mindthegraph.com/ ("Verkkosivusto"). Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja Cactus Communications, mukaan lukien sen tytär- ja osakkuusyhtiöt ("CACTUS", "yhtiö", "me", "meidän" tai "meitä") on sitoutunut suojaamaan yksityisyytesi ja tarjoamaan samalla henkilökohtaista ja arvokasta palvelua.

Me CACTUSilla olemme sitoutuneet suojaamaan tietojasi ammattitaitoisia palveluitamme tarjotessamme. Tämä verkkosivusto koostuu CACTUSin tarjoamista palveluista ja tuotteista. CACTUS toimii useiden konserniyksiköiden kautta, mukaan lukien mutta ei ainoastaan Singaporessa, Intiassa, Japanissa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Tanskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevat yksiköt.

Tämä tietosuojakäytäntö sääntelee tietojen keräys-, käsittely- ja käyttökäytäntöjämme. Sen tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus tehdä tietoon perustuva valinta henkilökohtaisten tietojesi käytöstä, saatavuudesta ja korjaamisesta.

1. Keräämämme henkilötiedot

Saatamme kerätä henkilötietojasi, kun annat niitä meille esimerkiksi vastauksena kyselyyn, kun haet työpaikkaa, rekisteröidyt tapahtumiin, rekisteröidyt henkilökohtaisiin palveluihin, pyydät tietoja tuotteista, käytät palveluitamme tai pyydät asiakastukea.

Henkilökohtaiset tiedot, kuten koko nimi, sukupuoli, syntymäaika, maan sijainti, postiosoite, postinumero, ammattinimike, yritystiedot, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, kaupalliset tiedot, kuten ostohistoria ja suosittelijan lähde, maksutiedot (mukaan lukien pankki- ja muut tiedot), laskutusosoite sekä työ- ja koulutusprofiili.

Näihin tietoihin voivat kuulua IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi. Keräämme myös tietoja, jotka liittyvät henkilökohtaisiin mieltymyksiisi, jotka koskevat lehtiä, joita haluat lukea, suosituimpia julkaistuja artikkeleita jne. ("Henkilökohtaiset tiedot").

Emme kerää tarkoituksellisesti enempää henkilötietoja kuin tässä on kuvattu. Jos kuitenkin tahallasi tahallisesti tai tahattomasti paljastat muita henkilötietoja kuin tässä kohdassa kuvatut, näihin tietoihin sovelletaan edelleen tätä tietosuojakäytäntöä. Saatamme myös hankkia henkilötietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta tai julkisesti saatavilla olevasta tietolähteestä.

Emme kerää sinusta erityisiä henkilötietoryhmiä (kuten tietoja rodustasi tai etnisestä taustastasi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, sukupuolielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, poliittisista mielipiteistäsi, ammattiyhdistyksen jäsenyydestäsi, terveystietojasi sekä geneettisiä ja biometrisiä tietoja). Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista ja -rikoksista.

Verkkosivusto voi sisältää linkkejä muille sivustoille. CACTUS ei ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojailmoituksista tai sisällöstä, vaikka:

◦ Pääsit kolmannen osapuolen verkkosivustolle verkkosivustomme linkkien kautta; tai

◦ Pääsit verkkosivustollemme käyttämällä kolmannen osapuolen verkkosivuston linkkejä.

2. Miten käytämme henkilötietojasi

1. Rekisterinpitäjänä:

Käytämme keräämiämme henkilötietoja vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Emme koskaan myy henkilökohtaisia tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman nimenomaista suostumustasi. Muualla tässä tietosuojakäytännössä yksilöityjen käyttötarkoitusten lisäksi voimme käyttää henkilötietojasi (a) avustaaksemme sinua palvelu-, kumppanuus- tai työllistämispyynnöissä; (b) lähettääksemme sinulle postitse, sähköpostitse tai muulla tavoin tietoa, jonka uskomme kiinnostavan sinua; (c) lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää, joka liittyy liiketoimintaamme, nykyisiin palveluihimme, uusiin palveluihin tai kampanjoihin; (d) vastata esittämäänne tiedusteluun, kysymykseen tai huolenaiheeseen; (e) suorittaa analyysejä ja luoda tietokantoja parantaaksemme selauskokemustanne ja parantaaksemme palveluidemme toimivuutta; tai (f) lähettää teille sähköpostitse tai muulla tavoin ehdotetun lukulistan meille antamiesi henkilökohtaisten mieltymysten perusteella. 

Voimme jakaa henkilökohtaisia tietoja luotettavien palveluntarjoajien tai tytäryhtiöidemme kanssa maksujen käsittelyä varten, täydentääkseen antamiasi tietoja, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua, tilinhallintaa, suorittaa tilastollisia analyysejä, tarjota markkinointiapua, isännöidä verkkosivustoa, indeksoida käyttäjäprofiilisivuja ja käyttäjätunnuksia osana URL-osoitetta sekä teknistä ja asiakastukea.

Kolmannet osapuolet, jotka saavat meiltä henkilökohtaisia tietojasi, eivät saa käyttää henkilökohtaisia tietojasi muihin kuin näihin tarkoituksiin, ja niiden on säilytettävä tietojesi luottamuksellisuus. 

Kun olet tehnyt tilauksen verkkosivustollamme, sinun on ehkä suoritettava maksut tilaamistasi palveluista. Maksujen käsittelyyn käytämme useita kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajia. Maksusi käsittelee valitsemasi palveluntarjoaja, joka käsittelee maksusi maksuväylän kautta.

Jos annat meille pankki- tai muita maksutietoja, käytämme näitä tietoja ainoastaan mahdollisten maksupalautusten käsittelyyn. Käyttämämme kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja käsittelevät tietojasi, mukaan lukien maksutiedot, omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Varmistaakseen verkkosivuston turvallisuuden ja eheyden CACTUS voi valvoa henkilökohtaisia tietojasi. CACTUS voi tietyissä olosuhteissa käyttää luotettavaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa hallinnoimaan verkkosivuston ylläpitoon liittyviä teknisiä toimintoja. 

Jakaamme henkilötiedot, jos laki, sääntö tai asetus edellyttää tietojen luovuttamista tai jos se on tehty vastauksena tuomioistuimen tai valtuutetun viranomaisen pätevään määräykseen tai muuhun oikeudelliseen menettelyyn.

Saatamme joutua käsittelemään henkilötietoja oikeudellisista ja sääntöjen noudattamiseen liittyvistä syistä, kuten rikoksen estämiseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi, tappioiden estämiseksi tai petosten estämiseksi. Saatamme myös käyttää henkilötietoja sisäisten ja ulkoisten tarkastusvaatimusten täyttämiseksi ja tietoturvatarkoituksiin.

2. Henkilötietojen kansainvälinen siirto:

Maailmanlaajuisten toimintojemme helpottamiseksi saatamme siirtää ja käyttää henkilötietojasi yli maantieteellisten rajojen tytäryhtiöillemme tai tytäryhtiöillemme tai palveluntarjoajillemme, jotka työskentelevät puolestamme muissa maissa, joissa on erilainen tietosuojalainsäädäntö, joka ei välttämättä ole sama kuin alkuperämaan lainsäädäntö.

Henkilötietojen siirrolla tarkoitetaan laajasti sitä, että tietoja välitetään, siirretään, käytetään tai muuten lähetetään toiseen maahan. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan, vaikka siirtäisimme henkilötietoja maasi ulkopuolelle.

Voimme luovuttaa kolmannelle osapuolelle henkilötietojasi, jotka ovat tarpeen palvelujen hankkimiseksi kolmannelta osapuolelta, siinä määrin kuin se on tarpeen ja yksinomaan verkkosivustolla sinulle tarjottavan palvelun tarjoamiseksi. 

Tapauksissa, joissa henkilötiedot on siirrettävä CACTUSin toimintamaan ulkopuolelle muille lainkäyttöalueille, voidaan soveltaa erityisvaatimuksia tällaisen siirron sallimiseksi. Voimme myös siirtää henkilötietoja alkuperämaasi ulkopuolella sijaitsevalle kolmannelle osapuolelle ilman, että meidän tarvitsee toteuttaa edellä mainittuja toimenpiteitä, jos olet antanut meille suostumuksesi henkilötietojesi siirtoon. 

Tällä hetkellä henkilökohtaiset tietosi siirretään internetin välityksellä kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle Amazon Web Servicesille joko Singaporessa, Intiassa, Yhdysvalloissa tai Japanissa, jotta tiedot voidaan säilyttää/varmistaa pilvipalvelussa. Tiedot salataan levossa ja siirron aikana.

Käyttämällä palveluita hyväksyt nimenomaisesti henkilötietojen siirrot kolmansiin maihin, jos tämä edellyttää suostumustasi.

3. Tietojen käsittelijänä:

Käytämme ja käsittelemme rekisterinpitäjien/valvojien ("Liikekumppanit") kautta keräämiämme tietoja rekisterinpitäjien antamien ohjeiden mukaisesti ja noudattaen rekisterinpitäjien kanssa tehdyn rekisterinpitäjän/käsittelijän sitovan sopimuksen ja sovellettavien asetusten mukaisia henkilötietojen käsittelijöihin sovellettavia ehtoja ja edellytyksiä.

Sitoudumme olemaan käsittelemättä tällaisia tietoja alihankkijoille (alihankkijoille), ellei rekisterinpitäjältä ole pyydetty etukäteen kirjallista suostumusta, ja jos rekisterinpitäjä on antanut yleisen suostumuksen, meidän on ilmoitettava rekisterinpitäjälle kaikista uusista alihankkijoista. Meillä on samat sopimusvelvoitteet alihankkijoiden kanssa kuin rekisterinpitäjän kanssa sovitut, ja otamme täyden vastuun alihankkijoiden toimista ja toimimattomuudesta.

Rekisterinpitäjän kirjallisesta pyynnöstä suostumme poistamaan tai palauttamaan kaikki henkilötiedot tai -tiedot rekisterinpitäjälle sen jälkeen, kun käsittelyyn liittyvien palvelujen tarjoaminen on päättynyt, ellei meillä ole oikeudellista velvoitetta tai perustetta säilyttää kopiota näistä tiedoista tai tiedoista jatkokäsittelyä varten. 

Asianmukaisten teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden toteuttamisen lisäksi, joilla varmistetaan asianmukainen turvallisuustaso, meidän on annettava rekisterinpitäjän käyttöön kaikki tiedot, jotka ovat tarpeen velvoitteidemme noudattamisen osoittamiseksi, ja annettava rekisterinpitäjälle tai muulle rekisterinpitäjän nimeämälle tarkastusten, mukaan lukien tarkastukset, suorittamiseksi nimetylle tarkastajalle mahdollisuus osoittaa, että käsittely täyttää asetuksen vaatimukset, ja varmistaa rekisteröidyn oikeuksien suojaaminen.

4. Lasten henkilötiedot:

CACTUS ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 18-vuotias, älä lähetä mitään henkilökohtaisia tietoja verkkosivustojemme tai palveluidemme kautta. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia valvomaan lastensa Internetin käyttöä ja auttamaan tämän käytännön noudattamisessa opastamalla lapsiaan olemaan antamatta henkilökohtaisia tietoja palveluidemme tai verkkosivustojemme kautta ilman heidän lupaansa.

Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 18-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia tietoja verkkosivustojemme tai palveluidemme kautta, ilmoita siitä meille, niin pyrimme poistamaan kyseiset tiedot ja poistamaan lapsen tilin tietokannoistamme.

5. Henkilötietojen säilyttäminen:

Säilytämme antamasi henkilötiedot niin kauan kuin tili on aktiivinen tai niin kauan kuin se on tarpeen palvelun (palvelujen) tarjoamiseksi tai tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, tarkkojen taloudellisten ja muiden tietojen ylläpitämiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimustemme noudattamisen valvomiseksi. Jos haluat lopettaa tilisi tai pyytää, ettemme enää käyttäisi henkilökohtaisia tietojasi, ota meihin yhteyttä. 

Säilytämme tietojasi vain välttämättömän ajan ottaen huomioon seuraavat seikat:

◦ Tietojesi tarkoitus(t) ja käyttö sekä nyt että tulevaisuudessa (esimerkiksi onko tarpeen jatkaa tietojen tallentamista, jotta voimme jatkaa kanssasi tehdyn sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttämistä tai ottaa sinuun yhteyttä tulevaisuudessa);

◦ Onko meillä oikeudellinen velvollisuus jatkaa tietojesi käsittelyä (kuten lakiin tai asetukseen perustuvat tietojen säilyttämisvelvoitteet);

◦ Onko meillä oikeudellinen peruste jatkaa tietojesi käsittelyä (kuten suostumuksesi);

◦ Kuinka arvokkaita tietosi ovat (sekä nyt että tulevaisuudessa);

◦ Kaikki alan sovitut käytännöt siitä, kuinka kauan tietoja olisi säilytettävä;

◦ Riskitaso, kustannukset ja vastuu, joka liittyy siihen, että säilytämme tietoja edelleen;

◦ Kuinka vaikeaa on varmistaa, että tiedot voidaan pitää ajan tasalla ja täsmällisinä; 

◦ Kaikki asiaankuuluvat olosuhteet (kuten suhteemme luonne ja asema kanssasi);

◦ Aika, jonka tilisi pysyy aktiivisena.

6. Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttö:

Evästeet ovat datatiedostoja, jotka lähetetään verkkosivustolta selaimelle ja jotka tallentavat tietoja käyttäjistä eri tarkoituksia varten. Käytämme evästeitä, mukaan lukien välttämättömät, toiminnalliset ja analyyttiset evästeet. Lisätietoja evästeiden käytöstä saat evästekäytännöstämme.

Voit muokata evästeasetuksiasi tai peruuttaa evästesuostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla evästekäytännön alla olevaa "Muokkaa asetuksiasi" -linkkiä, mutta tämä voi kuitenkin heikentää kykyäsi käyttää joitakin tai kaikkia verkkosivuston ominaisuuksia. 

7. Sosiaalisen median ominaisuudet:

Verkkosivustomme voi sisältää integraatioita sosiaalisen median sivustoihin, kuten Facebookiin, LinkedIniin, Twitteriin ja ORCIDiin, "Jaa tämä" -painikkeen tai interaktiivisia mini-ohjelmia. Jos meillä on suostumuksesi, nämä ominaisuudet voivat kerätä IP-osoitteesi ja sen, millä sivulla vierailet verkkosivustoillamme, ja ne voivat asettaa evästeen, jotta ominaisuus toimisi oikein.

Sosiaalisen median ominaisuudet ja widgetit ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai suoraan verkkosivustoillamme. Vuorovaikutuksesi näiden ominaisuuksien kanssa määräytyy niitä tarjoavan yrityksen tietosuojakäytännön mukaan.

8. Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus:

CACTUS on ottanut käyttöön seuraavat turvallisuuskäytännöt ja -menettelyt henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, käytöltä tai paljastamiselta:

◦ Turvaamme antamasi henkilökohtaiset tiedot tietokonepalvelimilla valvotussa, turvallisessa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta.

◦ Kaikki tietoturvaprosessimme ovat ISO/IEC 27001:2013 -standardin mukaisia.

◦ Kaikki työntekijämme ja palveluntarjoajamme ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset, joissa he ovat sitoutuneet siihen, että he eivät luovuta henkilökohtaisia tietoja kenellekään, ellei käyttäjä ole antanut siihen kirjallista lupaa.

◦ Henkilökohtaisia tietoja ei anneta minkään kolmannen osapuolen saataville, paitsi jos tässä on määrätty tai jos siihen on saatu etukäteen kirjallinen suostumuksesi.

◦ Tarvittaessa kaikkia toimitettuja asiakirjoja hallinnoidaan suojatun online-työnhallintajärjestelmän kautta; vain toimeksiantosi parissa työskentelevät palveluammattilaiset voivat tarkastella meille lähetettyjä asiakirjoja.

◦ Maksamiseen liittyvät henkilökohtaiset tiedot:

Sivusto käyttää SSL-salausta (Secure Socket Layer) hyväksyessään maksamiseen liittyviä henkilötietoja varmistaakseen, että maksamiseen liittyvät henkilötietosi ovat turvassa.

Luottokorttitietojesi suojaamiseksi kaikki verkkotapahtumat suoritetaan VeriSignin allekirjoittamalla 256-bittisellä SSL-salauksella. Salaus varmistaa, että tuntemattomat osapuolet eivät pääse käsiksi tietoihin. CACTUS sitoutuu täten olemaan tallentamatta luottokorttitietojasi, mikä vähentää CACTUSin tekemien vilpillisten veloitusten mahdollisuutta.

9. Hyperlinkit:

Yhtiömme verkkosivustot sisältävät linkkejä muille verkkosivustoille, mukaan lukien rajoituksetta tytäryhtiöidemme verkkosivustot. Niiden sisällyttäminen ei tarkoita sitä, että me hyväksyisimme tai vahvistaisimme kyseisten verkkosivustojen sisällön.

Emme ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä emmekä ota vastuuta niiden sisällöstä, mukaan lukien konserniyhtiöidemme verkkosivustot, joilla on omat tietosuojakäytäntönsä, jotka on räätälöity niiden liiketoimintakäytäntöjen ja toimialojen mukaan, joilla ne toimivat.

10. Suosittelut ja julkiset foorumit:

Julkaisemme verkkosivustollamme asiakkaiden suositteluja/kommentteja/arvosteluja, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja. Ennen suosittelun julkaisemista saamme asiakkaan suostumuksen nimensä julkaisemiseen yhdessä suosittelun kanssa. Jos haluat, että suosittelusi poistetaan, ota meihin yhteyttä.

Verkkosivustomme tarjoavat julkisesti saatavilla olevia blogeja, yhteisöfoorumeita tai keskustelupalstoja. Sinun on syytä olla tietoinen siitä, että kaikki näillä alueilla antamasi tiedot voivat olla muiden niitä käyttävien henkilöiden luettavissa, kerättävissä ja käytettävissä. Hyväksyt ja tunnustat, että tällaisten tietojen käyttö ei ole luottamuksellista, että ne eivät ole henkilötietoja eivätkä kuulu CACTUSin tietosuojakäytännön mukaisen suojan piiriin.

11. Yritystapahtumat:

Jos CACTUS käy läpi liiketoimintasi siirtymisen, kuten sulautumisen tai toisen yrityksen oston tai koko omaisuutensa tai osan siitä myynnin, käyttäjätilisi ja henkilötietosi ovat todennäköisesti siirrettävien omaisuuserien joukossa. Sinulle ilmoitetaan näkyvästi tällaisesta omistus- tai määräysvallan muutoksesta. Tällaisen tapahtuman aikana voimme myös luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa muulle kolmannelle osapuolelle sinun etukäteen antamallasi suostumuksella.

12. Vastuu kanssasi:

Kun lähetät meille henkilökohtaisia tietoja, vakuutat, että sinulla on laillinen oikeus lähettää henkilökohtaisia tietoja, ja sitoudut siihen, että et lähetä mitään tietoja, ellei sinulla ole laillista oikeutta tehdä niin ja että kyseiset henkilökohtaiset tiedot ovat oikeita, täydellisiä ja tarkkoja. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta tai muita tunnistetietoja esiintyäksesi jonain henkilönä tai oikeushenkilönä tai muutoin johtaa harhaan minkään sisällön alkuperän suhteen.

Henkilökohtaisten tietojen epäasianmukainen kerääminen tai väärinkäyttö rikkoo tätä tietosuojakäytäntöä ja sovellettavia käyttöehtoja. Sitoudut olemaan käyttämättä väärin verkkosivustollamme saatavilla olevia henkilökohtaisia tietoja tai keräämättä niitä tai käyttämättä robotteja tai muita automatisoituja skriptejä, koodeja tai toimintoja niiden keräämiseen. Voimme välittömästi keskeyttää tai lopettaa pääsysi verkkosivustollemme ilman ennakkoilmoitusta, jos saamme tietää, että rikot sovellettavia käyttöehtoja tai tätä tietosuojakäytäntöä.

13. Poistuminen ja tilauksen peruuttaminen:

13.1. Henkilökohtaisten tietojesi tarkistaminen, korjaaminen ja poistaminen

CACTUS antaa sinulle pyynnöstä tietoa siitä, onko meillä hallussamme henkilötietojasi. Palvelun tai verkkosivuston käyttäjät voivat käyttää, päivittää tai muuttaa tietojaan napsauttamalla CACTUSin navigointivalikon Oma tili -linkkiä. Jos annat meille henkilökohtaisia tietojasi, sinulla on seuraavat oikeudet näihin tietoihin:

◦ Tarkistaa meille antamasi käyttäjätiedot;

◦ Pyytääksesi meitä korjaamaan meille antamissasi käyttäjätiedoissa olevat virheet, vanhentuneet tiedot tai puutteet;

◦ Voit pyytää, että käyttäjätietojasi ei käytetä yhteydenottoihin;

◦ Voit pyytää, että käyttäjätietosi poistetaan rekisteristämme;

◦ Peruuttaa suostumuksesi tietojesi käyttämiseen; huomaa, että jos peruutat suostumuksesi, tämä ei vaikuta siihen, että käytämme ja käsittelemme tietojasi laillisesti suostumuksesi perusteella ennen suostumuksesi peruuttamisajankohtaa. 

13.2. Viestintämme tilauksen peruuttaminen

Rekisteröitynyt sähköpostiosoitteesi tilataan automaattisesti uutiskirjeillemme, jotka sisältävät tietoa alan päivityksistä, kirjailijaresursseista, tulevista webinaareista, uusimmista tarjouksista ja CACTUSin uusista palveluista. Voit peruuttaa markkinointiviestintämme klikkaamalla sähköpostiviestiemme alaosassa olevaa "peruutus"-linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä. Asiakkaat eivät voi kieltäytyä vastaanottamasta transaktiosähköpostiviestejä, jotka liittyvät heidän tiliinsä kanssamme.

14. Arkaluonteiset henkilötiedot:

Mitä ovat arkaluonteiset henkilötiedot?

'Arkaluonteisilla henkilötiedoilla' tarkoitetaan tietoja henkilöstä, jotka paljastavat hänen rotunsa tai etnisen alkuperänsä, poliittiset mielipiteensä, uskonnolliset tai filosofiset vakaumuksensa, ammattiyhdistyksen jäsenyytensä, geneettiset tiedot, biometriset tiedot henkilön yksilöimiseksi, terveyttä koskevat tiedot tai tiedot henkilön sukupuolielämästä tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Emme kerää tietoisesti tai tarkoituksellisesti arkaluonteisia henkilötietoja yksityishenkilöiltä, etkä sinä saa toimittaa meille arkaluonteisia henkilötietoja.

Jos kuitenkin tahallisesti tai tahattomasti välität meille arkaluonteisia henkilötietoja, sinun katsotaan nimenomaisesti suostuneen siihen, että käsittelemme kyseisiä arkaluonteisia henkilötietoja.

15. Tietosuojaselosteen muutokset:

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin pysyäksemme muuttuvan lainsäädännön ja parhaiden käytäntöjen tasalla. Kehotamme sinua tarkistamaan verkkosivumme usein nähdäksesi voimassa olevan tietosuojakäytännön, jotta tiedät, miten CACTUS käyttää ja suojaa henkilökohtaisia tietojasi.

Jos teemme merkittäviä muutoksia, ilmoitamme niistä näkyvästi verkkosivustolla ja ilmoitamme päivitetyn voimaantulopäivän. Jos jatkat tämän Verkkosivuston tai palvelun (palveluiden) käyttöä sen jälkeen, kun tähän käytäntöön on tehty lisäys, muutos tai muutos, hyväksyt tämän käytännön muutokset. Voit halutessasi lopettaa Verkkosivustojen tai palvelun (palvelujen) käytön, jos et hyväksy tämän käytännön ehtoja tai sen muutettuja versioita.

3. Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötiedoista, ota rohkeasti yhteyttä tietosuojavastaavaamme seuraavasti: 

Tietosuojavastaavan nimi: Uttam Sarkar
Sähköposti: privacy@cactusglobal.com

AlueOsoiteYhteystiedot
Käytettävissä klo 10-18 työpäivinä.
Kiina10A, Shanghai International Ocean Shipping & Finance Center, No. 720 Pudong Anvenue, Shanghai, Kiina 200120.400-120-3020
Etelä-Korea4F, 22, World Cup buk-ro, Mapo-gu, Soul 03999202-3478-4396
Brasilia214 Carnegie Center, Suite 102, Princeton, NJ 08540, Yhdysvallat0800 047 47 73
Japani4F, TUG-I Building, 2-4-1 Misaki-cho, Chiyoda-ku, Tokio, 101-0061.0120-50-2987
IntiaCactus Communications Private Limited, A-703, Satellite Gazebo, Guru Hargovindji Marg, Andheri (East), Mumbai 400093, Maharashtra, Intia.+1 (833) 979-0061
Singapore ja muu maailma4 Battery Road Bank of China Building, #25-01 Singapore 049908

Epäiletkö?
Ota meihin yhteyttä chat-painikkeen kautta!

fiFinnish