Αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο δείχνει πώς μπορείτε να κατασκευάσετε ένα πεπτικό σύστημα με γνώμονα το γράφημα. Δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε από το μηδέν. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον για να επικοινωνήσετε την έρευνά σας, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο. Μετατρέπουμε τους επιστήμονες σε σχεδιαστές για να αυξήσουμε τον αντίκτυπό τους!

Μάθετε σε αυτό το παρακάτω βίντεο, πώς να δημιουργήσετε επιστημονική απεικόνιση του πεπτικού συστήματος σε Mind The Graph.

 

Η χρήση του infographic maker είναι πολύ απλή, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο με το σεμινάριό μας.

Επιλέξτε τις καλύτερες απεικονίσεις από τον τομέα σας, αλλάξτε χρώματα και φόντο και είναι έτοιμο! Το εκπαιδευτικό βίντεο έχει οπτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε χρώματα, εικονογραφήσεις και διαγράμματα για να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε οπτικά στοιχεία που αφηγούνται μια ξεκάθαρη ιστορία.

Έτσι, αν είστε συνδρομητής απλά πηγαίνετε στην γκαλερί μας και επιλέξτε το καλύτερο πρότυπο για εσάς. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο μέσα στο χώρο εργασίας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και να επιλέξετε το αγαπημένο σας.
Αν δεν είστε συνδρομητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ως έμπνευση για τη δημιουργία σας ή να επενδύσετε μερικά δολάρια για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του γραφήματος.

Ως εκ τούτου, η ιδέα της πλατφόρμας είναι ότι μπορείτε να έχετε πλήρη αυτονομία για να μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα την έρευνά σας. Έτσι, κάθε σπιθαμή της εικόνας θα έχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Και αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο αυτή τη στιγμή, μην ανησυχείτε! Έχουμε διαχωρίσει τις κύριες συμβουλές παρακάτω:

χτίζοντας ένα πεπτικό σύστημα μέρος 1 χτίζοντας ένα πεπτικό σύστημα μέρος 2

   χτίζοντας ένα πεπτικό σύστημα μέρος 3χτίζοντας ένα πεπτικό σύστημα μέρος 4

χτίζοντας ένα πεπτικό σύστημα μέρος 5   

Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τη δημιουργία επιστημονικών infographics, παρουσιάσεων και γραφικών περιλήψεων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας για την επικοινωνία της επιστημονικής σας έρευνας.

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα