Αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε επιστημονικά διαγράμματα στο μυαλό το γράφημα. Δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε από το μηδέν. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον για να επικοινωνήσετε την έρευνά σας, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο. Μετατρέπουμε τους επιστήμονες σε σχεδιαστές για να αυξήσουμε τις αντίκτυπο!

Εκτός από επιστημονικά στοιχεία, ένας από τους πιο διδακτικούς τρόπους επικοινωνίας της έρευνάς μας είναι τα επιστημονικά διαγράμματα, είτε πρόκειται για πίτες, είτε για ράβδους, είτε για γραμμές. Ως εκ τούτου, στο παρακάτω βίντεο σας διδάσκουμε πώς να δημιουργείτε διαγράμματα μέσα από την πλατφόρμα Mind The Graph, γρήγορα και απλά, προσαρμόζοντας τα στην έρευνά σας.
Είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε επιστημονικά διαγράμματα, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο. Αλλά επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρο το infographic σας στην πλατφόρμα μας. Επιλέξτε τις καλύτερες απεικονίσεις από τον τομέα σας, αλλάξτε τα χρώματα και το φόντο και είναι έτοιμο!

Έτσι, αν είστε συνδρομητής απλά πηγαίνετε στην γκαλερί μας και επιλέξτε το καλύτερο πρότυπο για εσάς. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο μέσα στο χώρο εργασίας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και να επιλέξετε το αγαπημένο σας.
Αν δεν είστε συνδρομητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ως έμπνευση για τη δημιουργία σας ή να επενδύσετε μερικά δολάρια για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του γραφήματος.

 

Επομένως, η ιδέα της πλατφόρμας είναι ότι μπορείτε να έχετε ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ για να μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα την έρευνά σας. Έτσι, κάθε σπιθαμή της εικόνας θα έχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Και αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τώρα, μην ανησυχείτε! Έχουμε διαχωρίσει τις κύριες συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε επιστημονικά διαγράμματα παρακάτω:

Μάθετε πώς να δημιουργείτε διαγράμματα στην πλατφόρμα     Μάθετε πώς να επικοινωνείτε με επιστημονικά διαγράμματα

δημιουργία διαγραμμάτων με το mind the graph    δημιουργία γραφικών αφηρημένων με το mind the graph

Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τη δημιουργία επιστημονικών infographics, παρουσιάσεων και γραφικών περιλήψεων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας για την επικοινωνία της επιστημονικής σας έρευνας.

 

 

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα