Επί του παρόντος, μπορούμε να πούμε ότι η βιταμίνη D συζητείται πολύ, σωστά; Πολλά λέγονται για τη σχέση της με τον νέο κοροναϊό. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι όλοι μας πρέπει να διατηρούμε καλά επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό μας.
Τι θα λέγατε να επικοινωνήσετε αυτές τις πληροφορίες με άλλο τρόπο; Παρακάτω έχουμε φτιάξει ένα infographic σχετικά με τα οφέλη της βιταμίνης D και πώς να τη διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα.

Βιταμίνη D

Επιλέξαμε αυτή τη γραφική περίληψη για να επικοινωνήσουμε πιο αποτελεσματικά τα πιο σημαντικά σημεία σχετικά με τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό μας. Ωραίο, έτσι δεν είναι; Δημιουργήσαμε αυτό το infographic από έτοιμα πρότυπα στην πλατφόρμα μας.

Είναι πολύ απλό να χρησιμοποιήσετε ένα γραφικό αφηρημένο πρότυπο. Εάν είστε συνδρομητής απλά μεταβείτε στην γκαλερί μας και επιλέξτε το καλύτερο πρότυπο για εσάς, κάντε κλικ σε αυτό και ξεκινήστε να δημιουργείτε το infographic σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο μέσα στο χώρο εργασίας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Αν δεν είστε συνδρομητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ως έμπνευση για τη δημιουργία σας ή να επενδύσετε μερικά δολάρια για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του γραφήματος.

Λοιπόν, Μάθετε σε αυτό το παρακάτω βίντεο, πώς να δημιουργήσετε μια γραφική περίληψη σχετικά με τη βιταμίνη D στο Mind The Graph. 

Αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιστημονική γραφική περίληψη με βάση το γράφημα. Δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε από το μηδέν. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον για να επικοινωνήσετε την έρευνά σας, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο. Μετατρέπουμε τους επιστήμονες σε σχεδιαστές για να αυξήσουμε τον αντίκτυπό τους!

Ως εκ τούτου, η ιδέα της πλατφόρμας είναι ότι μπορείτε να έχετε πλήρη αυτονομία για να μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα την έρευνά σας. Έτσι, κάθε σπιθαμή της εικόνας θα έχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τη δημιουργία επιστημονικών infographics, παρουσιάσεων και γραφικών περιλήψεων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας για την επικοινωνία της επιστημονικής σας έρευνας.

 

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα