Et visuelt abstrakt er ikke let at skabe, men det er kommet for at blive. Så vi elsker altid at vise vores brugeres fantastiske arbejde frem som et inspirerende eksempel på visuelt abstrakt. Vi ønsker at give forskere mulighed for at skabe en mere visuel og tilgængelig videnskab.

I indlægget vil jeg vise dig lidt af den oprindelige forskning fra Yelena Sterlin og kolleger. Hun er ph.d.-studerende ved fakultetet for landbrug, fødevarer og miljø på Hebrew University of Jerusalem.

Hendes nye artikel Optimerede småmolekyle pull-downs definerer MLBP1 som et acyl-lipid-bindende protein sætter fokus på protein-metabolit-interaktioner i planter, med fokus på abscisinsyre (ABA)-receptorer. Hun abonnerer også på Mind the Graph, så hun har lavet en infografik i Husk grafen til at forklare deres metode.

Betydningen af START-domæne-relaterede proteiner

 

Ifølge NaturmagasinetAbscisinsyre (ABA) er det vigtigste fytohormon, der er involveret i abiotisk stressrespons og dets tilpasning. Det er også et agrikemisk kandidatstof. ABA blev først opdaget i 1960'erne. Siden da har det vist sig at være en vigtig regulator af så forskellige processer som dvale, spiring, frøudvikling og reaktioner på biotisk og abiotisk stress.

De tidligste begivenheder, der involverer ABA-signalvejen, involverer ABA-binding til PYR/PYL/RCARs-receptorer. Receptorerne hører til START-domæne-superfamilien.

START-proteindomænerne er et lipidbindende domæne, der findes i genomer fra bakterier, protister, gær, planter og dyr. De er dog mere almindelige i planter. I henhold til SchrickTilstedeværelsen af START-domæner i evolutionært fjerne arter som dyr og planter tyder på en konserveret mekanisme for interaktion mellem proteiner og lipider/steroler.

Artiklen er udgivet i Plantejournalen fokuserer på PYR/PYL/RCARs ABA-receptorer. Forskerne besluttede at optimere en metode til identifikation af START-domæne og START-domæne-relaterede proteinligander i planter, fordi "START-domæneproteinliganderne er uundværlige for, at deres protein fungerer korrekt både i dyr og planter, og det blev påvist, at START-domæneproteiner i planter er involveret i vigtige fysiologiske processer."

Et visuelt sammendrag af metoden

 

For at forklare deres metode har forskerne lavet en infografik med grafillustrationer. Det er iøjnefaldende og lettere at forstå. 

 

Infografikken nedenfor viser den eksperimentelle arbejdsgang. Som du kan se, har de udtrykt og oprenset fire START-proteiner. De filtrerede og inkuberede supernatanten, der indeholdt den native opløselige fraktion, ved hjælp af streptavidin-sepharose, en affinitetsresin til pålidelige og høje-opløsningsrensning af biomolekyler. Derefter analyserede de aliquoter ved hjælp af western blot. For at identificere liganden eluerede de formodede ligander og udsatte dem for en LC -MS (væskekromatografi og massespektrometri) systemanalyse. De molekylære strukturer af de formodede ligander af interesse blev bestemt ved tandem-massespektrometri.

 

visuelt abstrakt af yelena sterlin

Forfatterne præsenterede en god teknik til indledende sondering af proteinligander i planter. De tilpassede fremgangsmåden til at opdage START-ligander. Man kan dog tilpasse metoden til ligander af forskellig kemisk natur ved at justere de analytiske betingelser.

Hvis du vil vise din forskning ved hjælp af videnskabelige illustrationer og visuelle abstracts, kan du også bruge Mind the Graph. Så er du klar til at forbedre din kommunikation inden for videnskab?

preview_250

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner