Този видео урок показва как можете да построите храносмилателна система, като имате предвид графиката. Няма да ви се налага да започвате от нулата. Така ще е по-лесно да създадете нещо ефектно и интересно, за да съобщите за изследванията си, като изразходвате по-малко време. Ние превръщаме учените в дизайнери, за да увеличим тяхното въздействие!

Научете в този видео урок по-долу как да създадете научна илюстрация на храносмилателната система в Помислете за графиката.

 

  • Ако видеото ви е харесало, получете достъп до Mind the Graph Youtube канал за седмична актуализация

Използването на инструмента за създаване на инфографики е много лесно, както можете да видите в нашия видео урок.

Изберете най-добрите илюстрации от вашата област, променете цветовете и фона и готово! Във видео урока има визуални съвети, които ще ви помогнат да използвате цветове, илюстрации и диаграми, за да превърнете данните си във визуални материали, които разказват ясна история.

Така че, ако сте абонат, просто отидете към нашата галерия и изберете най-добрия шаблон за вас. Също така можете да изберете шаблон в работното си пространство. По този начин можете да изпробвате различни стилове и да изберете любимия си.
Ако не сте абонат, можете да използвате шаблоните като вдъхновение за вашето творчество или да инвестирате няколко долара, за да имате достъп до всички функции на графиката.

Затова идеята на платформата е да имате пълна автономия, за да можете да комуникирате по-добре своите изследвания. По този начин всеки сантиметър от изображението ще съдържа необходимата информация.

И ако не можете да гледате целия видеоклип точно сега, не се притеснявайте! По-долу сме отделили основните съвети:

изграждане на храносмилателна система част 1 изграждане на храносмилателна система част 2

   изграждане на храносмилателна система част 3изграждане на храносмилателна система част 4

изграждане на храносмилателна система част 5   

Mind the Graph е онлайн платформа за създаване на научни инфографики, презентации и графични резюмета. Научете повече за използването на платформата, за да съобщите за научните си изследвания.

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони